Hjerte, kar og sirkulasjon Tilbake til toppkategori
Produktene som vises på toppen er de beste alternativene i sortimentet for å støtte hjerte og karsystemer, hvis sortering står som "plassering". Grunnet forskjellige behov og bruksområder anbefaler vi å forhøre deg med en kyndig naturterapaut om du er usikker. Lenger ned i kategorien finner du også gode alternativer som hjelper støtte hjerte og karsystemer.
-
Kakaonibs - Cacao Nibs - Økologisk
Fra: kr 74,80
I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Kakaonibs kommer fra kakaobønner. De er laget ved at skallet fra bønnene knuses i mindre biter. Våre kakaonibs er rå og økologiske. Kakaonibs har et høyt innhold av blant annet magnesium, svovel, og antioksidanter. Disse stoffene kan bidra til et sunt hjerte, virke stressreduserende og mye mer. De siste årene er kakaonibs blitt et populært helseprodukt. Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse... Les mer -
Kakaomasse - Økologisk
Produktets ankomsttid er ukjent
Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst
Utsolgt
Fra: kr 121,55
Kakaomasse, det beste fra to verdener! Kakaomasse er kakaopulver og kakaosmør i ett og samme produkt. Disse to produktene lages faktisk fra kakaomassen. Kakaosmøret smelter under malings prosessen og gjør at kakaomassen blir flytende. Det er derfor kakaomassen har blitt kalt kakaolikør, men det har ingenting med alkoholprodukter å gjøre.Kakaomasse inneholder kun finmalte kakaobønner! Kakaomasse er det samme som kakaonibs. Forskjellen er kun oppmalingen. I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Kakaomasse kommer fra kakaobønner. De er laget ved at skallet fra bønnene knuses i mindre biter.Våre kakao er rå og... Les mer -
Kakaopulver - Peruviansk Cacao Powder - Økologisk
Fra: kr 110,50
Til: kr 1 445,00
Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse trærne. Det stilles høye krav til miljø, og temperaturen bør være 21-32 grader celsius året rundt, og ikke under under 15 c. Det bør være mer enn 10 cm nedbør i månden, og 100 til 250 cm i løpet av et helt år. Kakaotreet kan ikke leve over 1000 meter i høyde, og det vokser best under 300 meters høyde. Kravene til disse levevilkårene... Les mer