Oregano olje - Candimin – Mot bakterier virus og sopp - 10 ml

Google+

kr 177,50

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 155,00 hver og spar 13%
  • Kjøp 6 for kr 137,50 hver og spar 23%
  • Kjøp 10 for kr 118,75 hver og spar 34%
  • Kjøp 20 for kr 111,25 hver og spar 38%

Details:

Størrelse - 10 ml
Ingredienser:

30% oregano olje, 70% kaldpresset olivenolje

Detaljer

Oregano olje, Origanum vulgare, fra middelhavslandene med høyt innhold av det bakteriedrepende og smertestillende stoffet carvacrol (75 - 85 %). Oregano olje er et av naturens mest effektive våpen mot bakterier, virus, sopp og andre mikroorganismer.

 

(Dette produktet er ikke ment å skulle diagnostisere, behandle, kurere eller motvirke noen form for sykdom)


Den høyverdige essensielle oregano oljen i Candimin stammer fra Origanum vulgare, som vokser i Middelhavsregionen og har et høyt carvacrol innhold,ca 75-85%. Carvacrol fungerer som et antiseptisk middel. Essential oregano olje er en av de mest effektive og allsidige naturmidler mot bakterier, virus, sopp og andre mikroorganismer.

 

Virkning og bruk

Med bare 1-2 dråper kan du behandle: Hodebunn mot flass og psoriasis, hodepine, øreverk, bihulebetennelse, tann- og tannkjøttproblemer, stive muskler, leddsmerter, desinfeksjon av sår, vorter, neglesopp, solbrenthet m.m. I tillegg kan du bruke den innvortes mot infeksjoner i hals, mage og tarm. Fremmer fordøyelsen. Candimin oregano olje har vist seg spesielt effektiv mot spredning av candida soppen som de fleste av oss naturlig har i kroppen.

 

Dette mener kundene våre

"Jeg er imponert over Oregano oljen! Bruker den når magen og fordøyelsen er uggen, og opplever alltid at det hjelper. Har også smurt den på vorter og negleproblemer og opplever at det hjelper!" - Grethe S. Rovik, Sandnes


"Jeg har i alle år trent relativt mye, og har de senere år slitt med luftveiene. Etter at jeg tok i bruk Chloremax (chlorella) og Candimin (oreganoolje) fungerer det meget bedre." - Mann, 68, Hedmark


"Jeg følte meg slapp og uvel, tung i hodet, var frysen og kjente begynnende verk i muskulaturen; typiske influensasymptomer. Jeg tok 3 dråper Candimin oregano olje i et ½ glass vann på ettermiddagen og det samme rett før leggetid. Dagen etter våknet jeg opp fullstendig frisk! Alle symptomer på sykdom var som blåst bort. " - Jan Kidøy, Figgjo

 

Utvortes bruk

Bland 1 dråpe essesensiel olje med sjampo eller flytende såpe, for lokal behandling. 

For hodebunnen: f.eks ved flass og psoriasis: Bland 2 dråper med din sjampo og la virke et par minutter, skyll godt.

Hodepine: En dråpe masseres på templene.

Øresmerter: En dråpe bak øret.

Bihulebetennelse: Masser en dråpe i nærheten av nese hulrommet, der det trykker og gjør vondt.

Tenner, tannkjøtt og munn desinfeksjon: 1 dråpe på tannbørsten i stedet for tannkrem. Hvis du svelger den etter å ha pusset tennene, beroliger du tarmene dine ned.

NB! Oregano olje er veldig sterk og kan svi. Det er derfor lurt å blande ut med kokosolje eller olivenolje. Anbefales ikke på åpne sår.


Andre områder av kroppen:

For kroppsvask: Bland 2 dråper med flytende såpe.

For stive muskler: 1 dråpe masseres på vonde muskler.

Leddsmerter: Masser ledd og smertefulle områder.

Desinfeksjon av sår: Påfør en dråpe på såret og dekke med bandasje eller plaster.

Vorter: 1 dråpe 2 - 3 ganger per dag.

Negl sopp: 1 dråpe 2 - 3 ganger per dag.

Solbrent hud: 1 dråpe blandes med krem (bodylotion) og påføres 2 - 3 ganger per dag. Kan også brukes uten å tynne ut…..rett på solbrent hud.


Invortes bruk

Tarm bakterier: Essentiell oregano olje beskytter mot tarminfeksjoner, for eksempel når du er ute å reiser, så  dreper den skadelige mikrober.

Candida albicans: (en gjærsopp-infeksjon). 1 - 2 dråper Candimin blandet i et glass vann to ganger per dag.

Fordøyelse: Essensiell oregano olje fremmer og støtter fordøyelsen, spesielt ved irritert tykktarm og andre mage/tarm problemer.


Tilleggsinformasjon

Merke Natur No
Ingredienser 30% oregano olje, 70% kaldpresset olivenolje
Nettovekt 10 ml

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Oregano olje - Candimin – Mot bakterier virus og sopp - 10 ml