Saltlampe - Natural 4-6 kgkr 450,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 375,00 hver og spar 17%

Details:

Detaljer

Himalayasalt er over 200 millioner år gammelt og inneholder urhavets opprinnelige sammensetning (alle jordens 84 mineraler og sporstoffer). Det er i tråd med våre cellers sammensetning av salt, vann, mineraler og sporstoffer.

 

Saltet er dannet ved solens tørking av urhavet, og under dannelsen av Himalayafjellene ble saltlaget trykket ned under overflaten hvor det i dag ligger i cirka 500 meters dybde, godt beskyttet mot forurensinger og andre påvirkninger.

 

Himalayasalt inneholder også biofotoner - en enorm solenergi som fordampet havvannet i sin tid.

 

Saltlamper er kjent for å

  • Redusere støv og andre luftbårne partikler.

  • Heve stemningen og skape en følelse av velvære.

  • Øke årvåkenheten, konsentrasjonen og produktiviteten.

 

Hvor bør saltlampene plasseres?

De kan brukes hjemme, på kontoret, eller hvor enn du ønsker en bedre stemning. For å minimere stress, redusere tretthet, øke produktiviteten og bedre konsentrasjonen. Disse saltlampene bidrar til å skape en avslappende og rolig atmosfære.

 

Disse saltlampene kan også brukes til å forbedre meditasjon og Chi-energi. De har en behagelig glød og gir en følelse av ro og fred; noe som er gunstig for vår emosjonelle og fysiske harmoni. Saltlamper egner seg som nattlys, varme og beroligende lys kan hjelpe mot søvnproblemer og er også kjent for å roe ned hyperaktive barn.


NB: om du plasserer saltlampen i vinduskarmen kan den begynne å smelte ved mye sollys og luftfuktighet. Pass dermed på at det ikke renner salt ned i stikkontakter eller ovner. Kan anbefales å dermed sette saltlampen i en skål.

 

Hvor lenge varer saltlamper?

Himalayasalt brukt i saltlamper er 200 millioner år gammelt og svært hardt. Saltlamper vil kunne vare i mange år, med mindre man vasker dem i vann eller utsetter dem for annet fuktighet. I såfall går de i oppløsning.

 

Hvordan skifter man en lyspære?

Det er veldig enkelt å skifte lyspære i saltlampene våre. Bare klem og trekk lyspæren ut, sett inn ny lyspære og sett den på plass igjen. Så enkelt er det! Husk alltid å trekke pluggen til lampen ut av stikkontakten, før du skifter lyspære; for å hindre elektrisk støt!

 

Hva slags lyspære brukes?

Det brukes en vanlig 15-25 watt lyspære som kan kjøpes i de aller fleste daglivarebutikker.

Tilleggsinformasjon

Merke Saltlampe
Produsert i land Norge