På tilbud
  • Naturlig Naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Sonett økologisk overflate- og vindusvask, spruteflaske - 500 mlVanlig pris: kr 69,00

Tilbudspris kr 27,60   spar 60%

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Tilbudet varer så langt lageret rekker

Produktet er på tilbud grunnet best før men ikke dårlig etter dato: 5. juli 2021

Details:

Renser effektivt alle flater fra rustfritt stål til glass uten å etterlate striper. Gir behagelig duft i rommet av lavendel og sitrongress.
Ingredienser:

Vegetabilsk alkohol (etanol), sukkertensider, kokosfettalkoholsulfat, ekte eteriske oljer av lavendel (inneholder linalool) og sitrongress (inneholder citrat), virvlet vann.

Detaljer

Overflate og vindusvask fra Sonett har god effekt også på svært skitne og fettete overflater, og den har en fremragende rengjøringsevne ved kraftig insektbelegg. Men til store vinduspartier anbefaler vi Sonett universalrengjøring.

 

Gir en nydelig forfriskende ren luft av sitrongress og lavendel.

 


BRUK
Bruk spruteflasken til å spraye på området som skal rengjøres godt og tørk det grundig med en mikrofiberduk.

Vi anbefaler at du fjerner grov smuss på forhånd.

 

 

 

ØKOLOGISKE FORDELER
Etanol forekommer også i små mengder i naturen. Det er raskt og 100% nedbrytbart til karbondioksyd og vann når det kommer inn i avløpsvannet. I produksjonsprosessen av sukker-overflateaktive-stoffer og kokosfettalkoholsulfat, blir deler av sukker og fett kombinert på en slik måte at den indre molekylære strukturen holdes. Derfor er det enkelt for mikroorganismer å raskt og fullstendig nedbryte disse overflateaktive stoffene. Sukker-overflateaktive-stoffer og kokosfettalkoholsulfat anses å være lett biologisk nedbrytbar i henhold til OECD.

 

 

 

LEVERANDØR / MERKE
Produsert av Sonett.
Produksjonsland: Tyskland

 

 

OM SONETT

Sonett er en prisvinnende leverandør av miljøvennlige økologiske vaske- og rengjøringsmidler. Produktene er allergivennlige, vegan og 100% nedbrytbare. De elskes av forbrukere i 45 land. Overskuddet til bedriften går til forskning.

Tilleggsinformasjon

Merke Sonett
Avansert filter Naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser Vegetabilsk alkohol (etanol), sukkertensider, kokosfettalkoholsulfat, ekte eteriske oljer av lavendel (inneholder linalool) og sitrongress (inneholder citrat), virvlet vann.
Produsert i land Tyskland
Best før dato 5. jul. 2021