Detaljer
Superbra Risotto - med økologisk ris fra en av Italias beste risåkre.
Gianlucas familie, Massimo, Benedetto, Gian Mario, Eusebio og Maria har produsert risotto-ris i flere generasjoner. I posen du har i hånda har de verken brukt kunstige tilsetninger, sprøyting eller annet tullball. Det eneste som familien blander i risen sin er nydelige råvarer som steinsopp, paprika, asparges eller artisjokk.
INGREDIENSER
Carnaroli ris 91%, tørket steinsopp 3,2%, grønnsaksbuljong (havsalt, løk, selleri, gulrot, persille, purreløk, hvitløk, ekstra virgin olivenolje, rismel, maisstivelse, miso (soya, ris, vann, salt, koji), gjærekstrakt og gurkemeie). Allergikere kan reagere på: selleri, soya |
ALLERGENER
Inneholder soya og selleri
NÆRINGSINNHOLD
Energi | 1422 kJ / 335 kcal |
---|---|
Fett | 1,10 g |
— mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrater | 72,50 g |
— sukkerarter | 0,60 g |
Kostfiber | 1,80 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 1,90 g |
Natrium | 0,76 g |
OM SUPERBRA
Hva er vel bedre enn innmari god mat laget av ålreite folk som tar vare på jorda og menneskene som jobber for dem?
For oss er det viktig å vite hvor maten kommer fra og hvordan den blir til. Superbra deler dette med oss og når de lager et nytt produkt drar de ut i verden for å finne de beste råvarene.
Superbra elsker å utvikle nye varer: Først lager de oppskrifter, så leter de etter de beste råvarene, og tar seg så god tid når de behandler dem. Målet er skikkelig god mat – uten tilsatt tullball.
Tilleggsinformasjon
Merke | Superbra |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt |
Ingredienser | Carnaroli ris 91%, tørket steinsopp 3,2%, grønnsaksbuljong (havsalt, løk, selleri, gulrot, persille, purreløk, hvitløk, ekstra virgin olivenolje, rismel, maisstivelse, miso (soya, ris, vann, salt, koji), gjærekstrakt og gurkemeie). Allergikere kan reagere på: selleri, soya |
Produsert i land | Norge |
Best før dato | 31. mar. 2026 |