Detaljer
Glutenmel (eller hvetegluten) er hvetemel der mesteparten av karbohydratene er fjernet, slik at man sitter igjen med hveteproteinet.
- Kjøtterstatning
- Tilføyer ekstra gluten
- Lite karbohydrater
Proteinrikt mel som gir konsistens og smak til kjøtterstatninger (ved å lage seitan) eller for å tilføre ekstra gluten til brød laget på mye hele korn.
Glutenmel er hvetemel der mesteparten av karbohydratene er fjernet, slik at man sitter igjen med hveteproteinet.
Næringsinnhold per 100 g
Beskrivelse | Goodlife glutenmel 1 kg |
Energi | 1778 kJ / 425 kcal |
Fett | 2 g |
Hvorav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrater | 14 g |
Hvorav sukkerarter | 1,6 g |
Protein | 79 g |
Salt | < 0,5g |
Bruksanvisning: 1-2 % av melvekten. (I Grahambrød og fiberholdig brød bør tilsetningen være 2-4 % av
melmengden).
Tilleggsinformasjon
Avansert filter | Vegan |
---|---|
Ingredienser | HVETEgluten. Inneholder gluten |
Produsert i land | Norge |
Best før dato | 13. des. 2025 |