Naturens beste ingredienser i konsentrert form

Vi elsker naturen

Vi elsker naturen

Vi vet at naturen har løsningene på våre ønsker og utfordringer, spesielt for vår fysiske helse og velvære men også mental balanse.

Functional Greens er en serie kosttilskudd med høyt konsentrerte urteblandinger. De er spesielt laget for å hjelpe enhver person oppnå optimal helhetlig helse, og hver av produktene i utvalget har forskjellige egenskaper.

Kvalitet og kraft

For å avsløre hemmelighetene i naturen kreves det at vi dykker dypt inn i essensen med åpent hjerte.

Produktene er utviklet i samarbeid med noen av landets beste naturterapeuter og urte-eksperter for å skape den rette kombinasjonen av effektive urter. Vi har brukt kraftige ekstrakter som er sterkere enn urten i tørket form, slik at produktene har god virkning. Alle produktene egner seg for veganere og er glutenfrie.

Youth Fountain Ingredienser
Forskning

Nøye utvalg

Hver ingrediens er nøye utvalgt basert på en rekke forskning som viser tydelig positiv innvirkning på kroppen.

Vi ønsker at produktene skal være effektive og gi deg resultatene du ønsker. Derfor bruker vi kun de beste ingrediensene med stor nok mengde og konsentrasjon.

GMP, ISO 9001, USDA Organic Certified.

Bruksområder

Det mest populære produktet er Youth Fountain som er et tilskudd med spesielt sterke ekstrakter med foryngende egenskaper.

Weight balance er en super blanding for å balansere forbrenning og blodsukker, som også gjør den fin for diabetikere. Energy gir deg langvaring og stabil energi ut over dagen, som også egner seg for de med ADD/ADHD. Miracle Greens og Klorofyll er fantastisk for avgifning av kroppen, spesielt i kombinasjon med de andre produktene.

Weight Balance
Youth Fountain urteformel

Youth Fountain, også kalt Ungdomskilden er en blanding av unike nøye utvalgte ingredienser der det brukes mange eksklusive ekstrakter som forsterker virkningene av produktet.

Når det kommer til Anti- Aldring handler alt om kvalitet og mengde. Produktet inneholder 22 forskjellige ingredienser med urter og urteekstrakter av aller høyeste kvalitet. En av disse 22 urtene kalt Moringa Olifeira er verdens mest komplette næringsplante som innholder verdens sterkeste plantehormoner i form av Zeatin som fornyer og styrker celler og har lovende forskning bak seg fra Universitet i København.

Ingredienser: Moringa ekstrakt, bacopa monnieri ekstrakt, magnesium sitrat, mucuna pruriens ekstrakt,bioflavonoider, resveratrol, matcha te ekstrakt, mariatistel ekstrakt, kaliumaskorbat, amlaekstrakt, muira puama ekstrakt, lutein, lycopene, sinksitrat, astaxhantin, tokoferolblanding,granateple ekstrakt, pyridoksin, gjærbasert selen, folat, ubiquinol, kolikalseferol.

Weight Balance urteformel

Denne blandingen med 24 kraftige ingredienser er for deg som ønsker å balansere vekten din uten å være tvunget til å benytte dietter eller trening for å få den vekten du ønsker deg. Balansering av blodsukkeret får du gjennom krom og Ceylon kanel, mens ingefær demper sultbehov mellom måltidene. For å få bedre effekt har vi lagt inn naturlig detox ved å benytte mariatistel, artisjokk og løvetann.

Afrikansk mango frø ekstrakt og Sphaeranthus Indicus har vist seg å regulere vekten betydelig i doble blindstudier, og mye forskning har også blitt gjort på Garcinia Cambogia. For å få naturlig forbrenning benytter vi en høykvalitets B vitamin blanding og magnesium. Når det gjelder å øke forbrenning i cellene brukes sennepsfrø, pepper, kanel og L – Karnitin. Og ved å benytte Ingefær og Afrikansk mango kan vi drastisk øke insulinfølsomhet så energien går til muskelceller istedenfor fettceller.

Ingredienser: l karnitin, ingefær ekstrakt, sennepsfrø ekstrakt, magnesium laktat, gymnema sylvestre ekstrakt, afrikansk mango frø ekstrakt, ceylon kanel ekstrakt, artisjokk ekstrakt, løvetann ekstrakt, gurkemeie ekstrakt, gurkemeie pulver, spharenthus indicus ekstrakt, mariatistel ekstrakt, piper longum ekstrakt, piper nigrum ekstrakt, alge ekstrakt, niacin, pantotensyre, riboflavin, pyridoksin, tiamin, folat, gjærbasert krom, kobalamin.

Energy urteformel

Dette energiproduktet er ment for deg som ønsker en stabil energi hele dagen og som ønsker å beskytte deg mot dagliglivets stress og belastninger. Moringa, chiafrø, camu camu, gojibær og rosenrot hjelper å øke energien i kroppen!

Sammen men en rekke andre ingredienser som sibirsk ginseng, schizandra, tulsi (hellig basilikum), grønn te, yerba mate, mangostan, acai, alger og blåbær utgjør det en kraftig energiboost som kan vare utover dagen.

Ingredienser: moringa ekstrakt, chia ekstrakt, camu camu ekstrakt, goji ekstrakt, holy basil (tulsi), rosenrot ekstrakt, siberian ginseng ekstrakt, schizandra ekstrakt, grønn te ekstrakt, yerba mate te ekstrakt, mangostan ekstrakt, acai ekstrakt, alge ekstrakt, blåbær ekstrakt.

Miracle pH Greens

Unik blanding av 29 grønne grønnsaker, organisk dyrkede gressarter, kornspirer og blader. Disse ingrediensene inneholder mer enn 100 organisk dyrkede og naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og flavonoider.

Miracle pH Greens er en høyverdig grønnsakspulverblanding for å støtte en sunn Alkalisk livsstil og gi kroppen din de sunne næringsstoffene som er nødvendige for å bekjempe aldring, hjelp med vekttap eller vektøkning og gi langvarig energi ved å alkalisere kroppen din. Mange av ingrediensene hjelper å avgifte kroppen slik at du får renset det som ikke hører hjemme der. Grønn drikke er næringsrik og bidrar til å gjøre blodet og vevet alkalisk, og oppnår en naturlig ideell pH-balanse.

Ingredienser: byggress juice pulver, hvetegress juice pulver, grønnkålblad, brokkolispirer, nyperosefrukt, chlorella, rødbetjuice, gulrotjuice, spiret byggress, legestokkrose-rot, alfalfablad, lecithin, kamutgress, sitrongress, løvetannblad, moringa, bark fra hvitpil, havregress, selleri, peppermynteblad, byggress, bringebærblad, papayablad, spinat, kålhodeblad, persilleblad, brønnkarseurt, grønnmynteblad & timianblad.