Engangsbestikk, gaffel av tre - 24 stk - Suztainkr 35,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Bestikksett som består av 24 gafler.
Suztain Naturals engangsbestikk er laget av Estisk bjørketre. Det ser ikke bare fint ut på bordet, men får også gjestene til å tenke på miljøet ved enhver anledning.

Detaljer

BRUK
Det ser så mye finere ut å dekke festbordet med engangsbestikk i tre enn å bruke plastbestikk. Vi gjør oppmerksom på at gaffelen ikke spiker opp maten like «bra» som plastbestikk fordi gafler laget av tre ikke kan spisses like mye som plastgafler.

 

Esken er et kapittel for seg selv. Suztain har nemlig fått laget en spesialdesignet eske som ligner på en eske med vindu, men det er ikke noe plastvindu; dette er bildet av innholdet. Suztain hadde ikke likt tanken på plast rundt tre bestikket.

 

Suztain har prøvd å finne en produsent på tre bestikk i EU, men så vidt Suztain vet blir alt tre bestikk som finnes på markedet laget i Kina. Det vil si at hele skipsladninger med bjørketrær fraktes til Kina der det lages bestikk.

 

24 deler per pakke

 

 

 

LEVERANDØR / MERKE
Produsent: Suztain.

 

Suztain ble etablert i 2016. Formålet med Suztain er å tilby deg et prisgunstig utvalg av bæredyktige kvalitetsvarer, hvor der tas hensyn til både miljøet og det sosiale ansvaret. Som en naturlig del herav fokuserer Suztain på å unngå unødvendig bruk av plast og kjemi, som gave for miljø og menneskelig trivsel.

Les mer om Suztain her.

Tilleggsinformasjon

Produsert i land Kina