1. Clearspring nori 10 sheets 25 gr

    kr 109,00
    Rist hver plate kort og anvend til sushi ruller eller skjær i tynne strimler som drys. Næringsinnhold per 100 g / ml Energi 726KJ/174kcal Fett 3,3g Hvorav mettede fettsyrer 0,1g Karbohydrat 3,2g Hvorav sukkerarter 0,5g Protein 38,7g Salt 1,1g Les mer
  2. Clearspring green nori sprinkle - 20g

    kr 65,00
    Næringsinnhold per 100 g / ml Energi 752KJ/180kcal Fett 0,3g Hvorav mettede fettsyrer 0,1g Karbohydrat 44,8g Hvorav sukkerarter 0,5g Protein 41,1g Salt 0,5g Les mer
  3. Clearspring soba 100% bokhvete nudler 200 gr

    kr 119,00
    Næringsinnhold per 100 g / ml Energi 1528kj/365kcal Fett 3g Hvorav mettede fettsyrer 0,3g Karbohydrat 72g Hvorav sukkerarter 1,1g Protein 13g Salt 0g Les mer
  4. Clearspring brown rice wide nudler - glutenfri - 200 g

    kr 99,00
    Allsidig, næringsrike, enkle å tilberede!Fullkornsrisnudler som legger et autentisk orientalsk preg på enhver matrett. Her blir kun økologisk høykvalitets fulkornsris brukt for å lage disse glatte glutenfrie nudlene.Stek dem med grønnsaker og en Pad Thai saus for en deilig asiatisk nuddelsalat eller ha dem i en suppe. De kan også bli brukt til et glutenfritt alternativ til pasta.   Næringsinnhold per 100 g / ml Energi 1473kj/352kcal Fett 1,7g Hvorav mettede fettsyrer 0,5g Karbohydrat 73g Hvorav sukkerarter 0,7g Protein 7,8g Salt >0,1g Les mer
  5. Brun ris Miso på glass - Clearspring - 300 g

    kr 139,00
    Miso er en tradisjonell fermentert japansk ingrediens og krydder laget av forskjellige korntyper, men hovedsakelig soya og en unik koji-gjæringskultur.Miso kan brukes i stedet for salt til å krydre retter som supper og gryteretter. Den kombineres godt med ingredienser som ingefær, hvitløk, riseddik, tahini og sitrusskall og juice. Les mer
  6. Sweet white miso - Clearspring - 250g

    kr 135,00
    Clearspring sweet white miso er en korttids aldrende Kyoto miso med en herlig kremet fylde og en litt salt sødme. Tradisjonelt laget i små grupper for å beholde sin spesielle kvalitet. Misoen har en lys fargem, men kan mørke over tid som følge av naturlig aldring, men dette endrer ikke på smaken.Prøv å bruke den i potetmos som erstatning for melk eller i gryter i stedet for fløte. Passer også perfekt i dip og dressinger! Les mer