Flere visninger

Bees Wrap (plantebasert) – 1 ark X-Large/brød, vegan, Meadow Magic1

kr 259,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Et supert alternativ til plastfilm. Holder maten frisk og fin lenge. Kun naturlige og ufarlige stoffer. Brukes om og om igjen. Størrelse: X-large (43 x 58 cm)

Detaljer

Bees wrap er et fornuftig, miljøvennlig og naturlig alternativ til plastfilm og annen plastoppbevaring. Disse nydelige arkene av økologisk bomull innsatt med plantebasert voks, kokosolje og treharpiks er en svært god måte å oppbevare matrester, frukt, brød og mye annet på.

NB! Inneholder soya.

Bees Wrap 1 ark i størrelsen X-large /brødpakning 43 x 58 cm. Passer godt til innpakning av brød og er stor nok til en sandwich eller spesialbrød. Denne wrapen er perfekt for å dekke deig som skal heve, en ekstra stor bolle eller gryte.


BRUK
Bees Wrap bruker du til å pakke inn brød, ost, grønnsaker, snacks, sandwicher, eller til å dekke over en skål, en bolle, en mugge, en kasserolle, osv.

Du kan bruke arkene om og om igjen, hvis du behandler de på korrekt måte.

Vask arkene i KJØLIG vann med mild oppvasksåpe. Heng de opp til tørk, brett sammen og legg de i skuffen til du trenger de. Verre er det ikke. Ett ark Bees Wrap vil da vare i cirka ett år, hvis du behandler det riktig. Bruk aldri varmt vann på! Det ødelegger belegget. Og OBS! Ikke bruk arkene til kjøtt.

De er ikke egnet til bruk i komfyr, mikroovn eller i oppvaskemaskinen.

Du myker opp Bees Wrap arkene med varmen fra hendene dine. Klem litt på arket, og det føyer seg som plastfilm. Genialt!

ØKOLOGISKE FORDELER
Bees Wrap er kun fremstilt av naturlige stoffer som ikke er farlig for naturen, dyr eller mennesker.

Problemet med plast er at når farlige stoffer blir forbudt, så blir de ofte erstattet av nye farlige stoffer som kan virke hormonforstyrrende på oss mennesker. I tillegg forsøpler plast naturen, ødelegger dyr, fisk og fugleliv og sprer seg som mikroplast. Plast er utrolig anvendelig, men vi er nødt for å begrense bruken om vi ikke skal ødelegge oss selv og miljøet rundt oss.

Tilleggsinformasjon

Merke Bees Wrap
Produsert i land Storbritannia