På tilbud
  • Naturlig Naturlig
  • Vegan Vegan
  • Sukkerfri Sukkerfri

Abonnement - Miracle pH Greens - 200 gUtsolgt

Forventet innen 1 måned


Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

Unik blandning av 30 grønne grønnsaker, organisk dyrkede gressarter, kornspirer og blader. Disse ingrediensene innholder mer enn 100 organisk dyrkede og naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og flavonoider.
Ingredienser:

betakaroten, tomatfrukt, hvetegress, grønnkålblad, brokkolispirer, nyperosefrukt, chlorella, rødbetjuice, gulrotjuice, spiret byggress, legestokkrose-rot, alfalfablad, lecithin, kamutgress, sitrongress, løvetannblad, moringa, bark fra hvitpil, havregress, selleri, peppermynteblad, byggress, bringebærblad, papayablad, spinat, kålhodeblad, persilleblad, brønnkarseurt, grønnmynteblad & timianblad.

Detaljer

Miracle pH Greens er en høyverdig grønnsakspulverblanding for å støtte en sunn Alkalisk livsstil og gi kroppen din de sunne næringsstoffene som er nødvendige for å bekjempe aldring, hjelp med vekttap eller vektøkning og gi langvarig energi ved å alkalisere kroppen din. Grønn drikke er næringsrik og bidrar til å gjøre blodet og vevet alkalisk, og oppnår en naturlig ideell pH-balanse.

 

Unik blandning av 30 grønne grønnsaker, organisk dyrkede gressarter, kornspirer og blader. Disse ingrediensene innholder mer enn 100 organisk dyrkede og naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og flavonoider.

 

Hvis du trenger mer energi eller ønsker å legge om din livsstil, da er Miracle pH Greens et meget potent virkemiddel til å hjelpe kroppen din på rett vei. Produktet er ikke bare ernærings- og virkemessig en av de beste produktetene på markedet, det er også det som smaker best! Rund og mild i smaken, uten bitter ettersmak!


Alle vet at grønt er godt for helsen! Når du bruker Miracle pH Greens pulveret får du en optimal blanding av organisk dyrkede gressarter, kornspirer, grønnsaker og blader som fyller kroppen med flere enn 100 lettabsorberte naturlige vitaminer, mineraler og aminosyrer. Produktet er rikt på klorofyll!

 

Kraften til hvetegress, grønnkål, byggress, alfalfablad, brokkolispirer, chlorella, moringa, tomat, spinat og kamutgress, kombinert med 15 andre ingredienser som blader og grønnsaker, utgjør den mest effektive alkaliserende, grønne tilskuddet på markedet.


Klorfyllmolekylet og Heme molekylet, kjernen i blodets hemoglobin, er i praktikken nesten helt like i sin struktur. Forskjellen er at kjernen i Heme molekylet består av jern, og kjernen i Klorofyll molekylet består av magnesium. Den nesten identiske strukturen er det som gjør ”grønn mat og drikke” til så fantastiske produsenter av blod! Friskt blod innebærer en frisk kropp!


Forskning indikerer at økt forbruk av klorofyll fra grønne matvarer og grønne drikker, forbedrer kvaliteten og kvantiteten av de røde blodcellene. Dette kan noteres på en CBC-medisinsk test, da antallet røde blodlegemer øker og hemoglobin øker i de sunne områdene. Dette gjør klorofyllrike grønne drikker en av de mest effektive måtene å få greens og bygge blodet ditt. Og sunt blod betyr en sunn kropp. En studie viste at en økning av en daglig servering av grønne bladgrønnsaker, reduserte risikoen for kardiovaskulær sykdom med 11 prosent.

 
Ingredienser:

Betakaroten, tomatfrukt, hvetegress, grønnkålblad, brokkolispirer, nyperosefrukt, chlorella, rødbetjuice, gulrotjuice, spiret byggress, legestokkrose-rot, alfalfablad, lecithin, kamutgress, sitrongress, løvetannblad, moringa, bark fra hvitpil, havregress, selleri, peppermynteblad, byggress, bringebærblad, papayablad, spinat, kålhodeblad, persilleblad, brønnkarseurt, grønnmynteblad & timianblad.

Produktet er ikke tilsatt søtningsmiddel.

 

GMP, ISO 9001, USDA Organic Certified.


Anbefalt dosering:
Det ideelle er å blande 1.4 teskjeer pulver (6-7 g) med 1 liter rent vann eller med annen drikke som du foretrekker.

Oppbevaring: 
Lagres mørkt, tørt og ikke over romtemperatur; utilgjengelig for barn. Bør brukes opp 2 – 3 måneder etter åpnet boks.

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. 


Aktive ingredienser

Betakaroten

Betakaroten har mye av samme funksjonene som A-vitamin samtidig som det fungerer som et antioksidant som blant annet beskytter mot skader i cellulær funksjon, minsker risiko for hudkreft, styrker motstandskraften mot forkjølelse og infeksjoner, fremmer restitusjon av benbrudd, beholder balansen mellom hormoner, øker kroppens toleranse mot giftstoffer, fremmer god fordøyelse, styrker og stimulerer milten, thymus, binyrene og skjoldkjertelen.

Tomat inneholder også mye betakaroten og vitamin C. Beta-karoten omdannes til vitamin A i kroppen. Vitamin A bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår, mens vitamin C styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer.

 

Hvetegress

Hvetegrass høstes tidlig i utviklingen før den når full størrelse - vanligvis 7-10 dager etter spiring. Noen studier har vist at hvetegress virker som en antioksidant på grunn av at den inneholder vitaminer A, C og E. Antioksidanter bidrar til å bekjempe kronisk betennelse, som oppstår når immunsystemet reagerer på bestemte helseproblemer, for eksempel leddgikt, mageproblemer, hudproblemer. Antioksidanter kan til og med hjelpe med psykiske bekymringer, for eksempel depresjon. Hvetegress er også en god kilde til er en god kilde til vitamin K, B6 og mineralene sink, jern, selen og mangan.


Grønnkål

En grønnsak fullpakket med næringsstoffer som blandt annet Vitamin A, K, C, B6 (litt B1, B2, B3 og fosfor) og mineralene Mangan, Kalsium, Kobber, Kalium, Mangesium. I tillegg inneholder den Antioksidanter som Quercetin og Kaempferol, samt mange gode flavonoider.

 

Brokkolispirer

I tillegg til mange av de samme næringsstoffene nevnt over inneholder de spesielle enzymer som regulerer hundrevis av forskjellige gener. Det er kjent for å beskytte mot alvorlige sykdomer og aldringsrelaterte sykdommer. Sammen med flere av de andre ingrediensene/næringsstoffene er de gode for de med diabetes, ADHD, hjerteproblemer og stress. Hjelper til for de som vil balansere vekten og forbedre fordøyelsen.


Nyperose frukt

Noen av de mest fordelaktige komponentene inkluderer vitamin C, A, E og vitamin B-kompleks, samt mineraler som kalsium, jern, selen, mangan, magnesium, fosfor, kalium, svovel, silisium og sink.Videre er de organiske forbindelsene, så som lycopen, pektin, lutein og betakaroten, også meget kraftige og essensielle for kroppen. Antioxidantkomponentene, som inkluderer flavonoider, fytokjemikalier og karotenoider bidrar også til helsemessige fordeler.


Chlorella

Chlorella inneholder ca 45% protein, 20% fett, 20% karbohydrater, 5% fiber, og 10% mineraler og vitaminer. I tillegg inneholder denne algen 19 aminosyrer (inklusive alle essensielle fettsyrer og aminosyrer). Betakaroten i Chlorella hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Vitamin A bekjemper sykdom og opprettholder et sterkt immunforsvar. Algen inneholder imponerende mengder av blant annet vitamin C, betakaroten, vitamin B (B1, B2, B3, B6, og B12), folinsyre, vitamin E og vitamin K. Chlorella inneholder flere mineraler, som kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern. Den inneholder 50 til 60%; protein, nesten dobbelt så mye som i soyabønner.

Algen er kjent for å hjelpe kroppen bli kvitt giftstoffer, som flere andre ingredienser i denne supre blandingen.

Tilleggsinformasjon

Merke Functional Greens
Avansert filter Naturlig, Produsert i Norge, Vegan, Sukkerfri
Ingredienser betakaroten, tomatfrukt, hvetegress, grønnkålblad, brokkolispirer, nyperosefrukt, chlorella, rødbetjuice, gulrotjuice, spiret byggress, legestokkrose-rot, alfalfablad, lecithin, kamutgress, sitrongress, løvetannblad, moringa, bark fra hvitpil, havregress, selleri, peppermynteblad, byggress, bringebærblad, papayablad, spinat, kålhodeblad, persilleblad, brønnkarseurt, grønnmynteblad & timianblad.
Nettovekt 200 g
Produsert i land Norge