På tilbud

Flere visninger

Abonnement - Functional Greens - Youth Fountain - 120 kapsler age reversal urteformelPå lager

Leveringstid 1-3 dager

Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

3x Youth Fountain - 120 kapsler a 500mg
Abonnement (motta 3 stk hver 3 måned) - FRI FRAKT

Vanlig pris: kr 483,00

Tilbudspris kr 338,10   spar 30%

 • Økologisk Økologisk
 • Vegan Vegan

Vanlig pris: kr 483,00

Tilbudspris kr 338,10   spar 30%

Alternativer

Velg dato

Vanlig pris: kr 483,00

Tilbudspris kr 338,10   spar 30%

Detaljer

Dette er et abonnementsprodukt (motta 3 stk automatisk hver 3 måned), hvis du vil kjøpe enkeltvis kan du klikke her

 

Youth Fountain er en blanding av 22 unike og nøye utvalgte ingredienser der det brukes de beste ingrediensene naturen har å by på. Mange av ingrediensene er kraftige ekstrakter som er mye sterkere enn tørket urt alene. Slikt forsterker vi virkningen og sammen med rett kombinasjon skapes verdens fremste produkt i sitt slag. Det finnes ikke noe produkt liknende Youth Fountain på markedet i dag, du får det ikke mer unikt og eksklusivt enn dette.

 

 

 

Kan bidra til å:

 • Styrke immunforsvaret
 • Virke betennelsesdempende
 • Beskytte mot nedbryting av DNA
 • Virke mot stive muskler
 • Virke mot aldersrelaterte plager
 • Være avstressende for hjernen
 • Balansere kortisolnivået
 • Balansere testosteron
 • Fremme hjerte- og karhelse
 • Øke cellenes livslengde
 • Øke cellenes energi
 • Øke konsentrasjon og humør
 • Redusere aldringsprosessen
 • Beskytte kroppen fra kjemikalier

 

Nøkkelingredienser

Produktet inneholder 22 forskjellige ingredienser med urter og urteekstrakter av aller høyeste kvalitet. Urtene har en rekke andre helsemessige og antialdrende egenskaper. I urtelisten kan du lese mye mer om hver enkelt urt med tilhørende studier og forskning om du har ønske om å forstå produktet til fingerspissene

 

Moringa (hovedingrediensen)

Moringa Olifeira er verdens mest komplette næringsplante som innholder verdens sterkeste plantehormoner i form av Zeatin som kan birda til å fornye og styrke celler og har lovende forskning bak seg fra Universitet i København. Moringa inneholder ca 92 næringsrike ingredienser. Den kan inneholde det meste av det kroppen behøver til daglig.

 

I en studie foretatt av Universitetet i København indikerte at Moringa Olifeira hadde 2000 ganger mer av Zeatin som en mener kan bistå i å fornye cellene mer enn noen annen plante. Den inneholder alle essensielle aminosyrer som kroppen behøver og kan bidra til å normalisere hormonnivåer. Moringa kan bidra til å balansere blodsukkeret, styrke immunforsvaret og inneholder 36 potensielt betennelsesdempende kilder samt 46 ulike antioksidanter.

 

Magnesium sitrat

Kan bidra til å forhindre muskelkramper og til å påvirke energien musklene behøver for å virke optimalt.

 

Antioksidanter

I blandingen er det også meget sterke antioksidanter som kan bidra til å beskytte kroppen mot nedbryting av indre organer. Vi benytter blandt annet astaxhantin som er 6.000 ganger sterkere enn vitamin C i tillegg til mange flere antioksidanter som f.eks bioflavonoider, matcha, resveratrol og selen.

 

Astaxanthin

Stoffet kan bidra til å beskytte hjernen, redusere betennelse og smerter i ledd, øke utholdenhet, restituere muskler og gi bedre styrke til å trene. Siden den er fettløselig blir den lenge i kroppen og gjør sin virkning. Astaxhantin kan bidra til å redusere skade på DNA med 40 %, regulere blodsukker og styrke kroppens immunforsvar.

 

Asthaxhantin kalles kongen av karotenoider og er inntil 100 ganger sterkere enn andre typer som betakaroten og lykopen. Astaxhantin kan bidra til hvordan kroppen bruker fettsyrer som gir mer utholdenhet.

 

Resveratrol

Resveratrol kan bidra til å hemme betennelser i kroppen og forebygge tidlig aldring. Kan hjelpe blodårene mot nedbryting og bidra til å fremme hjerte og kar helse.

 

Det er blitt publisert 3400 studier om Resveratrol. En studie gjort ved Harvard University der rotter spiste en diett med mye fett og kalorier indikerte at de som inntok Resveratrol samtidig kunne leve 30 % lenger og samtidig ha færre helseproblemer.

 

Polyfenolene i resveratrol kan bidra til å hindre at blodplatene klebrer seg og at det kan påvirke blodtrykk og blodåreutvidelse. Studier har indikert at den kan bidra til å beskytte selv mot hørselsproblemer.

 

Amla

Amla er en av de bærene i verden som inneholder mest C vitaminer. Den kan også bidra til å senke blodtrykk. Den kan være viktig for å ha sunne øyne. Kan også redusere trykk og press på øyeeplet som igjen kan forårsake dårlig syn. Frukten kan være betennelseshemmende og kan minske betennelse og smerter i ledd som er utsatt for leddgikt. Kan ha effekt mot feber og være beroligende mot stress.

 

Når det gjelder huden kan den være en flott ingrediens. En diett med mye amla kan bidra til å redusere rynker, stimulere hårvekst, redusere flass, og gi en god hudfarge. Kan også bidra til å bekjempe hudproblemer og infeksjoner. Den kan være antibakteriell og astringerende(vrike oppstrammende) og understøtte kroppens immunsystem.

 

For å understøtte en sterk og sunn hjertemuskel kan amla potensielt være et godt valg. Den kan bidra til å rense blodet og hjelpe til med vekst og erstatning av nytt vev. Den kan bidra til bedre hjerte og lungefunksjon. Antioksidantmessig er den regnet for å være blant de fire sterkeste siden den som en av få, potensielt kan bekjempe meget sterke frie radikaler.

 

Selen

Selen kan spille en viktig rolle i anti aldring og beskyttelse av huden. Den er en sterk antioksidant og kan være med på å sørge for at kroppen produserer egne sterke antioksidanter. For kvinner i overgangsalderen kan det bidra til å dempe symptomene og kan potensielt dempe hårtap hos men. Det kan bidra til å stimulere immunsystemet til å produsere hvite blodceller.

 

Selen kan bistå vitamin E slik at den kan virke bedre til å rense cellene og som anti oksidant.

Nivået av godt HDL kolestrol kan selen øke samtidig som det kan bidra til å senke  det dårlige LDL kolesterolet og samtidig kan det virke noe blodfortynnende. 

 

For hjernen

For å kunne bidra til å beskytte den aldrende hjernen, hjerte og kretsløp har vi i tillegg til de kraftfulle antioksidantene tilført bacopa, granateple ekstrakt og mucuna pruriens. Den som ønsker å forbedre sexlysten kan ha nytte av ingrediensene Mucuna pruriens og Muira puama som kan ha virkning på lyst og evne.

 

Mucuna Pruriens

En studie med 120 menn som led av høyt stressnivå, indikerte at Mucuna kunne bidra til spermkvalitet og -antall.

 

Kan bidra til å øke lyst hos kvinner og menn og også utholdenhet hos menn. Kan birda til å redusere kortisolnivået hos stressede mennesker. Kan også bidra tll økning av testosterone i de som har lite testosteron. 

 

Inneholder naturlig L Dopa som kan påvirke hjernen positivt mtp. humør og oppfattelse. Den som ønsker å ha en sterk libido kan ha nytte av ingrediensene Mucuna pruriens, Muira puama som kan ha sterk virkning på lyst og evne.

 

Muira Puama

Blir kalt "Viagraen fra Amazonas." Ingen røk uten ild. UCLA School of Medicine foretok grundige undersøkelser i 3 studier som indikerte at det kunne lede til betydelig bedring av de som led av impotens og også bidra til å øke interessen for å ha sex betydelig.

 

Studier I Paris indikerte at 51 % som led av impotens viste bedring. Muria puama kan bidra til å beskytte hjernen mot frie radikaler. Kan også bidra til økning av nivået av orgasme. Kan også ha effekt mot stress.

 

Bacopa monnieri (Brahmi)

Aktive virkestoffer i Bacopa heter Bacosider som kan påvirke hjernecellene positivt.

 

Kan bidra mot høyt blodtrykk og for å forhindre skader på hjerneceller pga betennelse. En studie gjort ved the International Brain Research Conference indikerte at Bacopa kunne redusere tiden det tok å lære en ny ferdighet med omlag 50 %. I dobbel blindstudier ble det indikert at de som tok Bacopa gjorde det bedre på alle kognitive tester. Av 102 personer som deltok i studie med Bacopa Monniere uttrykte 99 % bedring av læring og hukommelse. Urten kan bidra til å stimulere veksten av nye neuroner og øke signaloverføring i hjernen. Kan også bidra til beskyttelse mot nedbryting av DNA.

 

Mange flere ingredienser

Produktet har mange flere ingredienser som kan ha nytte for din helse, for den fulle oversikten og underbyggende forskning kan du klikke på knappen under for å se urtelisten.

 

Last ned Urteliste med ingrediensenes egenskaper

 

 

Ingredienser:
moringa ekstrakt, bacopa monnieri ekstrakt, magnesium sitrat, mucuna pruriens ekstrakt, bioflavonoider, resveratrol, matcha te ekstrakt, mariatistel ekstrakt, kaliumaskorbat, amla ekstrakt, muira puama ekstrakt, lutein, lycopene, sinksitrat, astaxhantin, tokoferolblanding, granateple ekstrakt, pyridoksin, gjærbasert selen, folat, ubiquinol, kolikalseferol.

 

GMP, ISO 9001, USDA Organic Certified.

Vegetabilske kapsler; mikrokrystallinsk cellulose.

 

Ingrediensene i kapslene er ikke gluten relaterte. Det kommer fra from beta-glucose og er trykt for de med cølaki/gluten intoleranse.

 

Anbefalt dagsdose er 4 kapsler hver dag. Riktig bruk: To om morgenen og to om kvelden. En boks med 120 kapsler er beregnet for en måneds forbruk for en person.

Oppbevares utilgjengelig for barn, mørkt og kjølig.

 

 

 

Kontraindikasjon:

Youth Fountain er skapt for å forebygge nedbrytningsprosessen i kroppen, sinke aldring, og bidra til den daglige reparasjonen av cellene våre. Meningen er at tilskuddet skal virke forebyggende og sinke aldringsprosesser og sykdomsutvikling. Vi kan IKKE forvente at Youth Fountain vil motvirke en aktiv sykdomsprosess (men vi tror i mange tilfelle den kan det). 

 

Det kan ikke alltid forventes at du skal kjenne noe forskjell i kroppen når du bruker Youth Fountain, det er fravær av sykdom vi søker her. At noen vil kjenne en forbedring i kroppen på sine plager er helt naturlig, men ikke alle vil kjenne det. 

 

Hvis du har uønskede reaksjoner på produktet er dette ofte grunnet at en eller flere av urtene setter igang prosesser i kroppen. Det du da gjør er å slutte med produktet i 4 dager og begynner med 1 kapsel hver dag i en uke, hvor du så går opp til 2 (1 om morgen og 1 om kveld med mat), og øker til 3 på tredje uken til du er på full dose på fjerde uken. Noen ganger må vi vende kroppen vår til disse urtene, men om reaksjonen vedvarer er det stor sannsynlighet at du har en allergi eller intoleranse mot en eller flere av urtene. Hvis dette er tilfellet bør du ta kontakt med en behandler som har erfaring med allergier/intoleranser og stoppe å ta produktet inntil du har funnet ut noe mer om dette.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Functional Greens
Avansert filter Økologisk, Vegan
Ingredienser moringa ekstrakt, bacopa monnieri ekstrakt, magnesium sitrat, mucuna pruriens ekstrakt, bioflavonoider, resveratrol, matcha te ekstrakt, mariatistel ekstrakt, kaliumaskorbat, amla ekstrakt, muira puama ekstrakt, lutein, lycopene, sinksitrat, astaxhantin, tokoferolblanding, granateple ekstrakt, pyridoksin, gjærbasert selen, folat, ubiquinol, kolikalseferol.
Produsert i land Norge