• 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Young pHorever pHour Salts - 440 g

Google+

kr 348,45

Utsolgt

Forventet innen 1 måned

  • Kjøp 2 for kr 313,95 hver og spar 10%
  • Kjøp 3 for kr 307,05 hver og spar 12%
  • Kjøp 4 for kr 293,25 hver og spar 16%
  • Kjøp 6 for kr 286,35 hver og spar 18%
  • Kjøp 10 for kr 279,45 hver og spar 20%

Details:

Nytt produkt produseres nå, og lanseres innen kort tid.

Netto vekt: 440 g
Ingredienser:

natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, kalsiumkarbonat og margnesiumkarbonat.

Detaljer

En balansert mineraldosering er viktig for veldig mange funksjoner i kroppen. Disse mineralene er gode for benbygning, hjertet, nervene, huden, cellene og mye mer.

Da vi få noe av disse mineralene gjennom kosten er tilskuddets dosering justert slik at det dekker det ekstra behovet.

Natrium bicarbonat hjelper å avgifte tarmen og renser kroppen for avfall/giftstoffer.

Produktet kan ha en lakserende effekt, som er en positiv reaksjon at kroppen blir kvitt det den ikke trenger lenger. Ved migrene eller tydelig ubehag reduser dose eller snakk med en kyndig naturterapaut/lege.

 

Anbefalt daglig dose: 1.7 ts (8.4g) pulver, blandet med vann, smoothie eller juice før/etter måltid.

Du starter rolig og øker dosen når kroppen har vendt seg til næringsinnholdet.

 

Natrium og natriumklorid (Na)


Natrium, klorid og kalium representerer elektrolytter som regulerer væskebalansen i kroppen, som motvirker varmeslag og uttørkning. Na-K-pumpen opprettholder cellemembranens elektriske ladning som muliggjør nerveimpulsene ledning og muskelcellenes kontraksjon. Det er nødvendig sammen med klorid for saltsyreproduksjonen i magesekken samt forenkler opptak av glukose og visse aminosyrer fra tarmen eller blodet til kroppens celler. Det hjelper til med musklenes kontraksjon og avslapning samt er involvert i overføringen av nerveimpulser, opprettholdelse av muskeltonus og transport av næringsstoffer. Natrium bidrar til friskt blod og lymfesystem samt hjelper avgifte kroppen fra karbondioksid.


Symptomer på mangel og terapautisk anvendelse er innsunkne øyne, muskelsvakhet med kramper, tørr munn, vertigo, irritasjon, luftrør forstyrrelser, ukontrollert vekttap, uro, lett feber, nedsatt apetitt med brekninger og lavt blodtrykk.  

Kalium (K)


Den elektriske utvekslingen mellom kalium og natrium drar inn næringsstoffer i cellene og stimulerer utskillelse av avfallsstoffer fra cellene. Nervecellene inneholder spesielle mengder kalium og hjelper å regulere omdannelse av glukose til glykogen. Uten kalium frigjøres ikke insulin og sukkeret omvendes ikke til energi som kan lede til hypoglykemi. Kalium hjelper å regulere væskebalansen i kroppen, regulere hjerterytmen, stimulere leveren, assistere nyrene i å regulere syre/base balansen i kroppen, kontrollere nerve musklene, utskiller hormoner, kontrollerer aktiviteten i hjerte, muskler, nervesystemet, blodtrykk, anvendelse av aminosyrer og spiller en rolle i oppbygging av benstammen.


Symptomer på mangler er tretthet, svakhet, muskelsammentrekninger, muskelsvakhet, dårlig muskelkontroll, mental forvirring, uregelmessig hjerterytme, søvnløshet. Andre tegn på økt behov kan være stress, utmattelse, hjertesvikt, høyt blodtrykk, hevelse, nummenhet, svimmelhet, lavt blodsukkernivå, nedsatt vekst, sterilitet, forstoppelse, akne, leverproblemer, ufullstendig fordøyelse, muskelkramper, diaré, grønn stær, kreft, svake reflekser, allergier, kolikk hos barn, sterk svette, nyresvikt, lammelse eller forandringer i sentrale nervesystem.

Kalsium (kalk, Ca)


Kalk er et komponent i bedre kalksten og i menneskers skjelett. Kalsium er viktig for bevegelse(motilitet), skjelett- og nevromuskulært apparat. Blodlevring(koagulering) er avhengig av kalk og det bidrar til å regulere blodets syre- / base-balansen. Det beskytter også mot allergi og infeksjoner samt minsker mottakelighet mot virus. Det beskytter til dels ved å fungere som sement mellom enkeltceller og til dels gjennom å minske gjennomtrengelighet i cellemembranen. Kalk aktiverer protrombin som anvender fibrinogen til fibrin.


Kalsium aktiverer visse enzymer og hjelper til med å transportere næringsstoffer gjennom cellemembranen. Dessuten bidrar kalsium til koagulering av blodplatene (trombocytter), muskler, blodets pH-balanse, jernbehovet og stabilisering av hjerteslagene. Kalsium utgjør en viktig grunnkomponent og er involvert i transmisjon av nerveimpulser.


Symptomer på mangler er skjøre negler, blødende tannkjøtt, muskelkramper, karies, uregelmessig hjerteslag, pica syndrom, nervøsitet, gnage, øyelokk rykninger, nummenhet og stikking i armer og ben, angst, allergier, økte binyrer og skjoldbruskkjertel funksjoner, blyforgiftning, høyt kolesterol og problemer med blodkoagulering.
 

Magnesium (Mg)


Magnesium er kjent som et mester mineral og fungerer som et koenzym for karbohydrat og protein metabolisme. Det bidrar til absorpsjon av andre mineraler (kalsium, fosfor, natrium og kalium) og spiller en avgjørende rolle med å forhindre nervøs hyperaktivitet, nyrestein og belegg i arteriene. Det er essensielt for mange av kroppens funksjoner inkludert 325 enzymreaksjoner, hvor de fleste har å gjøre med produksjon, transport, lagring og bruk av energi.


Symptomer på mangel av magnesium skaper en rekke lidelser inkludert insulinsvikt som øker risiko for diabetes. Det kan øke risiko for kreft, allergi, inflammasjon, høyt blodtrykk og hjerte-karsykdom. Tegn på mangler han være nedsatt apetitt, anoreksi, irritasjon, almenn svakhet, muskelskjelvinger, muskelkramper, hjerneblødning, nerve degenerasjon, utmattelse, tremor, diabetes, øye rykninger, lyssensitivitet, hørselsvansker, personlighetsforandringer, depresjon, lærevansker blant idrettsutøvere, tinnitus, svimmelhet, forvirring, mental trøtthet, psykose, apati, hukommelsestap, epilepsi, høy binyreaktivitet, nedsatt eller forhøyd parathyroid nivåer, økt svette, sterk kroppslukt, hudskader, psoriasis, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, mitralklaffprolaps, fibromyalgi, kronisk trøtthetssyndrom, pankreatit, angst, rastløshet, skjøre bein og tenner, bursitt, nyrestein, ømhet i bryster, pustevansker, blebitt, kolitt, brennende urin, urinveisinfeksjon og overfølsomhet.

 

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Tilleggsinformasjon

Merke Young pHorever
Avansert filter 100 % naturlig, Produsert i Norge, Vegan, Glutenfritt
Ingredienser natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, kalsiumkarbonat og margnesiumkarbonat.
Nettovekt 440 g

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Young pHorever pHour Salts - 440 g