Flere visninger

4 mineral salts - pHour salts - 440 gkr 333,50

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


 • Kjøp 2 for kr 299,00 hver og spar 11%
 • Kjøp 4 for kr 253,00 hver og spar 25%
 • Kjøp 6 for kr 230,00 hver og spar 32%

Details:

Den rette balansen av natrium, kalium, kalsium og magnesium. Doseringen er nøye utformet basert på det daglige behovet av hvert mineral, hvor vi har tatt i betrakning at vi får i oss noe fra normalt kosthold. Med normal dosering varer produktet litt over 50 dager for en person.
Ingredienser:

natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, kalsiumkarbonat og margnesiumkarbonat.

 • Vegan Vegan
 • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

En balansert mineraldosering kan være viktig for veldig mange funksjoner i kroppen. Disse mineralene kan være gode for benbygning, hjertet, nervene, huden, cellene og mye mer.

Mineralene kan bidra til å;

 • øke energi og gi vitalitet.
 • redusere stress og angst.
 • regulere blodtrykk.
 • regulere ph-balanse.
 • forbedre fordøyelsen.
 • avgifte og rense kroppen
 • forbedre atletisk ytelse.
 • bygge sterkere celler og benbygning.
 • forbedre kommunikasjon i kroppen og mye mer.

 

Når livsstil og diett skaper mer forsuring enn kroppen kan nøytralisere, kan det forårsake stress på helsen vår. Kroppen må opprettholde pH i blodet på 7,365 og vil gjøre alt som er nødvendig for å holde balansen. Hvis vi spiser mat med høy syrlig kultur over lenger tid kan kroppen komme i ubalanse.

 

De 4 saltmineralene i riktig balanse kan hjelpe vår organisme til å gjenvinne sin balanse. Det kan gi kroppen nøyaktig hva den trenger for å øke nivåene av de viktigste alkaliske mineraler og kan gi betydelige resultater som forbedrer helse.

 

Natriumbikarbonat (hovedingrediensen) inneholder ca 25% natrium og kan samtidig bidra til å avgifte tarmen og kroppen for avfall/giftstoffer. Ingrediensene kan hjelpe kroppen til å få riktig pH-balanse slik at cellene våre trives.

 

Da vi får noe av disse mineralene gjennom kosten er tilskuddets dosering justert slik at det dekker det ekstra behovet.

 

Natrium (Na)


Natrium, klorid og kalium representerer elektrolytter som regulerer væskebalansen i kroppen, som motvirker varmeslag og uttørkning. Na-K-pumpen opprettholder cellemembranens elektriske ladning som muliggjør nerveimpulsene ledning og muskelcellenes kontraksjon. Det er nødvendig sammen med klorid for saltsyreproduksjonen i magesekken samt forenkler opptak av glukose og visse aminosyrer fra tarmen eller blodet til kroppens celler. Det hjelper til med musklenes kontraksjon og avslapning samt er involvert i overføringen av nerveimpulser, opprettholdelse av muskeltonus og transport av næringsstoffer. Natrium bidrar til friskt blod og lymfesystem samt hjelper avgifte kroppen fra karbondioksid.


Symptomer på mangel og terapautisk anvendelse er innsunkne øyne, muskelsvakhet med kramper, tørr munn, vertigo, irritasjon, luftrør forstyrrelser, ukontrollert vekttap, uro, lett feber, nedsatt apetitt med brekninger og lavt blodtrykk.  

 

Kalium (K)


Den elektriske utvekslingen mellom kalium og natrium drar inn næringsstoffer i cellene og stimulerer utskillelse av avfallsstoffer fra cellene. Nervecellene inneholder spesielle mengder kalium og hjelper å regulere omdannelse av glukose til glykogen. Uten kalium frigjøres ikke insulin og sukkeret omvendes ikke til energi som kan lede til hypoglykemi. Kalium hjelper å regulere væskebalansen i kroppen, regulere hjerterytmen, stimulere leveren, assistere nyrene i å regulere syre/base balansen i kroppen, kontrollere nerve musklene, utskiller hormoner, kontrollerer aktiviteten i hjerte, muskler, nervesystemet, blodtrykk, anvendelse av aminosyrer og spiller en rolle i oppbygging av benstammen.


Symptomer på mangler er tretthet, svakhet, muskelsammentrekninger, muskelsvakhet, dårlig muskelkontroll, mental forvirring, uregelmessig hjerterytme, søvnløshet. Andre tegn på økt behov kan være stress, utmattelse, hjertesvikt, høyt blodtrykk, hevelse, nummenhet, svimmelhet, lavt blodsukkernivå, nedsatt vekst, sterilitet, forstoppelse, akne, leverproblemer, ufullstendig fordøyelse, muskelkramper, diaré, grønn stær, kreft, svake reflekser, allergier, kolikk hos barn, sterk svette, nyresvikt, lammelse eller forandringer i sentrale nervesystem.

 

Kalsium (kalk, Ca)


Kalk er et komponent i bedre kalksten og i menneskers skjelett. Kalsium er viktig for bevegelse(motilitet), skjelett- og nevromuskulært apparat. Blodlevring(koagulering) er avhengig av kalk og det bidrar til å regulere blodets syre- / base-balansen. Det beskytter også mot allergi og infeksjoner samt minsker mottakelighet mot virus. Det beskytter til dels ved å fungere som sement mellom enkeltceller og til dels gjennom å minske gjennomtrengelighet i cellemembranen. Kalk aktiverer protrombin som anvender fibrinogen til fibrin.


Kalsium aktiverer visse enzymer og hjelper til med å transportere næringsstoffer gjennom cellemembranen. Dessuten bidrar kalsium til koagulering av blodplatene (trombocytter), muskler, blodets pH-balanse, jernbehovet og stabilisering av hjerteslagene. Kalsium utgjør en viktig grunnkomponent og er involvert i transmisjon av nerveimpulser.


Symptomer på mangler er skjøre negler, blødende tannkjøtt, muskelkramper, karies, uregelmessig hjerteslag, pica syndrom, nervøsitet, gnage, øyelokk rykninger, nummenhet og stikking i armer og ben, angst, allergier, økte binyrer og skjoldbruskkjertel funksjoner, blyforgiftning, høyt kolesterol og problemer med blodkoagulering.
 

Magnesium (Mg)


Magnesium er kjent som et mester mineral og fungerer som et koenzym for karbohydrat og protein metabolisme. Det bidrar til absorpsjon av andre mineraler (kalsium, fosfor, natrium og kalium) og spiller en avgjørende rolle med å forhindre nervøs hyperaktivitet, nyrestein og belegg i arteriene. Det er essensielt for mange av kroppens funksjoner inkludert 325 enzymreaksjoner, hvor de fleste har å gjøre med produksjon, transport, lagring og bruk av energi.


Symptomer på mangel av magnesium skaper en rekke lidelser inkludert insulinsvikt som øker risiko for diabetes. Det kan øke risiko for kreft, allergi, inflammasjon, høyt blodtrykk og hjerte-karsykdom. Tegn på mangler han være nedsatt apetitt, anoreksi, irritasjon, almenn svakhet, muskelskjelvinger, muskelkramper, hjerneblødning, nerve degenerasjon, utmattelse, tremor, diabetes, øye rykninger, lyssensitivitet, hørselsvansker, personlighetsforandringer, depresjon, lærevansker blant idrettsutøvere, tinnitus, svimmelhet, forvirring, mental trøtthet, psykose, apati, hukommelsestap, epilepsi, høy binyreaktivitet, nedsatt eller forhøyd parathyroid nivåer, økt svette, sterk kroppslukt, hudskader, psoriasis, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, mitralklaffprolaps, fibromyalgi, kronisk trøtthetssyndrom, pankreatit, angst, rastløshet, skjøre bein og tenner, bursitt, nyrestein, ømhet i bryster, pustevansker, blebitt, kolitt, brennende urin, urinveisinfeksjon og overfølsomhet.

 

 

Dosering

Anbefalt daglig dose: 1.7 ts (8.4g) pulver, blandet med vann, smoothie eller juice før/etter måltid.

Du starter rolig og øker dosen når kroppen har vendt seg til næringsinnholdet. Grunnet magnesium kan smaken være litt bitter og blande det med en smoothie som maskerer smaken kan være lurt. Da får du også fordelene av ekstra næringsrikt måltid og opptak av smoothie-ingrediensene.

Næringsinnhold per dosering (8.4 g):
Natriumbikarbonat = 5.4 gram (inneholder 1350 mg Natrium)
Kaliumbikarbonat = 2400 mg
Kalsiumkarbonat = 400 mg
Margnesiumkarbonat = 200 mg

 

Med normal dosering varer produktet litt over 50 dager for en person.

 

Produktet kan ha en lakserende effekt, som er en positiv reaksjon at kroppen blir kvitt det den ikke trenger lenger. Ved migrene eller tydelig ubehag reduser dose eller snakk med en kyndig naturterapaut/lege.

 

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevares på et kjølig og tørt sted.

 

Andre måter å bruke tilskuddet;

1. Bakterier og sopp: For å bidra til å eliminere eller redusere bakterier eller sopp fra kroppen. Mineralsalter av bikarbonat kan være utmerket anti-bakteriell og anti-sopp som kan være meget effektiv uten negative bivirkninger.

 

2. Koke grønnsaker: To spiseskjeer av produktet tilsatt til varmt vann når du koker grønnsaker kan hjelpe holde grønnsakene crispy og bevarer det elektriske potensialet aktivt.

 

3. Munnskyll: Skyll munnen med en teskje  og 1 dråpe eterisk peppermynteolje for en utrolig munnvask og oppfrisker.

 

4. Fordøyelse: Drikk 1 teskje pHour Salts i ½ glass vann for å lindre syre fordøyelsesbesvær og halsbrann.

 

5. Bakrus: Drikk 1 liter renset alkalisk vann med 2 teskjeer med pHour salts for å eliminere de sure alkoholrestene. Denne blandingen kan også potensielt redusere blodalkohol når man har hatt for mye å drikke. Selvfølgelig kan vi anbefale å generelt redusere eller eliminerer alt alkoholforbruk for å opprettholde helse og energi.

 

6. Akne: For akne kan du blande inn pHour salts i en krem og smør på, la ligge på ansiktet i minst 30 minutter.

 

7. Tarmskyll: For en alkalisk enema og for å lindre tarmbelastning bruk 2-3 teskjeer i alkalisk vann som du bruker i din tarmskyll.

 

8. Sår hals: Hvis du føler at du har vondt i halsen, eller hvis du har ømhals gargle, drikk en blanding med 1-2 teskjeer pHour salts i 1/2 vann.

 

9. Forstoppelse: Ved forstoppelse drikk 1 liter renset alkalisk vann med 2-3 teskjeer pHour salts på tom mage tidlig på morgenen.

 

10. Under maraton, eller atletiske eventer som varer lenger, tar utøvere 1 til 2 teskjeer pHour salts i 1/2 liter vann hver time.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Functional Greens
Avansert filter Vegan, Glutenfritt, Kosttilskudd
Ingredienser natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, kalsiumkarbonat og margnesiumkarbonat.
Nettovekt 440 g
Produsert i land USA

Omtaler

Omtaler fra kunder