Flere visninger

Vitamix våtkanne beholder - 0.9 literkr 1 625,00

Bestillingsvare

Forventet innen 2 uker

Details:

Vitamix våtkanne til Vitamix TNC 5200, Pro 500 og Pro 300/750 blender. Supert ekstrautstyr for å lage mindre posjoner.

Detaljer

Med en Vitamix våtkanne kan du bruke din Vitamix blender til og lage mindre porsjoner av for eksempel varme supper eller drikke av frosne bær og grønnsaker. Den er et godt supplement til standard våtkannen som følger med når man kjøper Vitamix blenderen. Dette fordi den egner seg spesiselt godt til mindre posjoner.

 

Vitamix våtkanne inneholder målestreker opptil 0,9 liter. Beholderen med de skarpe laserkuttede knivene er beregnet til og pulverisere og male ingrediensene, eller matvarene i løpet av få sekunder. Denne modellen leveres også med stav (Tamper).

 

Forskjellen på en våtkanne og en tørrkanne er at den er konstruert slik at det lages et vacuum i beholderen slik at ingridiensene trekkes nedover mot knivbladene. I en tørrkanne dyttes råvarene motsatt vei - nemlig oppover.

 

Det er lett og se forskjellen på en våt eller tørrkanne. Knivbladet på en våtkanne er merket med bokstaven "W" mens tørrkannen er merket med bokstaven "D".

 

Vitamix leverer fantastisk god kvalitet på alle sine beholdere. Som alle andre modeller fra Vitamix er også denne beholderen laget av sliesterk BPA-fri Tritan. Beholderen er lett og rengjøre for hånd. Putt aldri beholderen, topplokket eller det lille avtagbare lokket i oppvaskmaskinen.

 

Vitamix Wet Container leveres med 3 års garanti.

Tilleggsinformasjon

Merke Vitamix
Produsert i land USA