• 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Vegan Vegan

North Sea Salt Works - Tønne Traditional Sea Salt, Norsk brukssalt – 1 kg1

kr 297,85

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Våre besteforeldre hadde alltid en tønne med saltet sild i potetkjelleren. Vi er stolt av å presentere vår versjon av det tradisjonelle norske havsaltet.
Ingredienser:

100% havsalt. Naturlige mineraler. Ingen tilsetningsstoffer.

Detaljer

Våre besteforeldre hadde alltid en tønne med saltet sild i potetkjelleren. Vi er stolt av å presentere vår versjon av det tradisjonelle norske havsaltet.

Dette håndhøstede tradisjonelle kjøkkensaltet har en smaksprofil som egner seg til alle slags tradisjonelle matretter som: supper og kraft, grilling over flammer og innbakt i salt, sylting, lage ditt eget bacon eller rett og slett kast en klype i potetvannet.

 

 

INGREDIENSER

100% havsalt. Naturlige mineraler. Ingen tilsetningsstoffer. Dette naturproduktet er labratorietestet for mikroplast og andre urenheter.

 

OM NORT SEA SALT WORKS

NORTH SEA SALT WORKS er en familiebedrift lokalisert på øya Gossen i Møre og Romsdal. Vårt mål er å gjenopplive norsk salttradisjon. I århundrer ble en av verdens viktigste mineraler – havsalt – produsert langs norskekysten. Ved å bygge på metoder brukt i Norge siden vikingtiden leverer North Sea Salt Works havsalt til folks bord med en enestående renhet og smak gjennom en 100% bærekraftig produksjonsprosess.

Tilleggsinformasjon

Merke North Sea Salt Works
Avansert filter 100 % naturlig, Produsert i Norge, Vegan
Ingredienser 100% havsalt. Naturlige mineraler. Ingen tilsetningsstoffer.
Produsert i land Norge
Best før dato 31. mai 2025