MITOCare Nukleotider - 120 kapslerkr 977,99

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Nukleotider er byggesteiner i nukleinsyrene DNA (deoksyribonukleinsyre) og RNA (ribonukleinsyre) og består av tre komponenter: en nitrogenbase (purin eller pyrimidin), sukkermolekylet ribose og en fosfatgruppe.

Detaljer

Nukleotider (120 kapsler)
Nukleotider er byggesteiner i nukleinsyrene DNA (deoksyribonukleinsyre) og RNA (ribonukleinsyre) og består av tre komponenter: en nitrogenbase (purin eller pyrimidin), sukkermolekylet ribose og en fosfatgruppe.

Beskrivelse:

  • Kosttilskudd med vitaminer, mineraler, kolin og nukleotider
  • Bidrar til DNA-syntese, celledeling, bedre immunitet og ATP
  • Inneholder alle nukleotidene i DNA: adenin, guanin, cytosin, tymin, urasil
  • Rik på ribonukleinsyre (RNA)
  • Inneholder bioaktive B-vitaminer og erteprotein

Vekst og vedlikehold av alle kroppsfunksjoner krever tilførsel av nye celler, noe som krever syntese av enzymer (proteiner). Enzymer må aktiveres av en rekke næringsstoffer for å kunne utføre tusenvis av biokjemiske forandringer. Viktig kofaktorer er magnesium, sink, vitamin B12 (metylkobalamin) og den bioaktive folsyreforbindelsen som finnes i MITOcare-produktet. Sink bidrar også til protein- og DNA-syntese, det vil si byggesteinene til DNA og RNA, kroppens egne nukleotider.

Brystmelk er for eksempel rik på slike nukleotider og RNA. DNA inneholder genetisk informasjon, dvs. den komplette oppskriften for konstruksjon av hele organismen. RNA fungerer som budbringer for denne informasjonen (mRNA).

1) Sink kreves for normal DNA- og proteinsyntese.
2) Folat, magnesium, vitamin B12 og sink har viktige roller i celledeling.
3) Folat, kobber, vitamin B12 og sink er nødvendige for immunforsvaret.
4) Magnesium, niacin, riboflavin, pantotensyre og vitamin B12 kreves for normal energiomsetning og tretthet og utmattelse).
5) Biotin, kobber, magnesium, niacin, riboflavin og vitamin B12 inngår i nervesystemets normale funksjoner.
6) Biotin, niacin og sink bidrar til vedlikehold av hud og hår.

Veiledning: Ta 2 kapsler 2 ganger daglig med omtrent 200 ml vann uten kullsyre. For best opptak innta 15 minutter før et måltid.

Tilleggsinformasjon

Merke MITOCare
Produsert i land Tyskland