Løs mage, diaré, smerter, ubehag eller kvalme - Minimumspakke - Spar 10%kr 2 185,00

Pris som konfigurert: kr 1 900,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Pakken er ment for 4 måneders kur
kr 2 185,00

Pris som konfigurert: kr 1 900,00

kr 2 185,00

Pris som konfigurert: kr 1 900,00

Alternativer

  • (Utsolgt) 

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 1 900,00

Detaljer

Pakken inneholder:
2x Probioform
4x Bowelcare
2x Ingefær

Ønsker du å lese mer om hvert av produktene i pakken kan du klikke på hvert av produktene under (relaterte produkter).

 

Probioform - Markedets kraftigste probiotika - 2 Liter!

Probioform - Probiotisk drikk/tilskudd med effektive mikroorganismer


Probioform er et kosttilskudd for å bygge opp tarmfloraen igjen. Den inneholder en unik blanding av mikroorganisker som melkesyrebakterier, urbakterier og sunn gjærssopp. Den inneholder også B vitaminer, Q10, vitamin K, Lykopen, Vitamin A, essensielle aminosyrer, enzymer og antioksidanter.Probioform balanserer og minsker mengden med uheldige tarmbakterier, og er veldig effektiv ved behandling av kandida. Bak produktet ligger mange års forskning av Dr. Higa fra Japan. Probioform er produsert i Dr. Higas laboratorier, og er av svært god kvalitet. Har ett årsholdbarhetstid og kan stå  i romtempratur også etter åpning.

 

Probioform er et flytende aktivt bredspektret probiotikum med tre hovedkomponenter: Melkesyrebakterier, villgjær og enzymer som raskt bygger opp den naturlige tarmfloraen. 

 

Her kan du lese mer om Probioform

 

Naturlig Flyt Ayurvediske urter fra Organic India

Naturlig Flyt gir tilfredsstillende bevegelse av tarmveggene ved å rense tarmveggen, fjerne toksiner og avfallsstoffer, og forbedre peristaltikken.

 

Naturlig Flyt fornyer, er ikke vanedannende, og trygg å bruke over lengre tid. Den skaper ikke kramper eller smerter.

 

Brukes både ved hard og løs mage. Naturlig Flyt mykner tarmene.

 

Ingredienser: økologisk bel blad (aegle marmelos), økologisk chandrashoor frø (lepidium sativum), økologisk psyllium husk (plantago ovata)

 

Les mer om Naturlig Flyt her

 

Ingefær pulver - 250 gram

 

INGEFÆR ROT (zingiber officinale)

Ingefær har lenge vært brukt som en sirkulasjonsfremmende tonic og er en varmende urt.  Denne sertifisert økologiske formuleringen kan være til hjelp mot sporadisk kvalme og hjelper kroppen å bekjempe betennelse (har en betennelsesdempende effekt).Ingefær er  varmende og inneholder mange  aromakomponenter som triterpenoider og flyktige oljer som virker på de perifere (ytterste) delene av kroppen. Den tørkede rhizom (rotstengelen) er ganske varmende på grunn av den store  konsentrasjon av bitter flyktige forbindelser som kalles gingeroler og virker sentralt ved å fjerne det som er referert til i tradisjonell kinesisk medisin som "Cold-Wind" betingelser. Ingefær har vist seg i flere kliniske studier for å støtte en sunn inflammatorisk respons (å være betennelsesdempende) og som en gunstig  hjelpemiddel mot kvalme. Det er antatt at Ingefær  fremmer normal produksjon av betennelsesmarkører som kan forklare den effekten den har på immunsystemet, samt dens evne til å fremme sunn sirkulasjon og inflammatoriske responser.

Ingefær er blitt dyrket i mange tusen år i India og Kina, og den blir brukt som krydder i de aller fleste matlagingstradisjoner i verden. Ingefærroten brukes for øvrig i sukkertøy, som smaksstoff i småkaker samt i leskedrikken ingefærøl.

Frisk duft

Det er den underjordiske stengelknollen på ingefærplanten som brukes i matlaging. Utvendig er knollen lys brun, innvendig er den svakt gulgrønn, og fasongen varierer veldig fra knoll til knoll.

Unge ingefærknoller er saftige, har en mild smak og gir fra seg en frisk duft hvis du knekker dem i to. Lukten kommer fra plantens eteriske oljer, som inneholder aromatene zingeron og gingerol. Eldre knoller har sterkere smak, er seigere og tørrere og brukes mye i kinesisk matlaging.

Pulver eller rot

I butikken kan du som regel velge mellom frisk ingefærrot og tørket ingefærpulver, og det er ikke likegyldig hva du velger.

 

Smaken er nemlig svært forskjellig. Smaken på ingefærpulver er mye skarpere og minner egentlig ikke så mye om frisk ingefær.

Ingefær mot kvalme

Ingefær inneholder både kalium og kostfiber, men som regel spiser man ikke så mye av ingefær at dette har noen ernæringsmessig betydning.

Planten har imidlertid lang historie innen urtemedisin og skal blant annet ha blitt brukt mot forkjølelse, fordøyelsesproblemer, feber og som appetittstimulerende midler.

I dag brukes nok roten likevel først og fremst til behandling mot kvalme og brekninger.  Ifølge NHI ser det ut til at stoffer i ingefær hemmer signalmottakere i nervesystemet og virker kvalmestillende både i mage og tarm og i nervesystemet.

Slik bruker du ingefær

Før du bruker ingefær, må du rense knollen ved å skape eller skrelle bort det ytterste laget. Bruk gjerne en teskje når du skal skrelle ingefær, da bevarer du mest mulig av den friske roten.  

 

Du kan rive ingefær på et rivjern hvis du skal bruke den som krydder, men i en del retter bruker man også hele skiver av ingefærroten. Bruksområdet er for øvrig svært stort.

Ingefær smaker godt i blant annet karriretter, til kjøtt, fisk og kylling, og i marinade til orientalske kjøttretter. Den kan i tillegg brukes i fruktsalater, bakverk, dressinger og er dessuten god å sylte. Syltet ingefær er fast tilbehør til sushi.

 

Les mer om Ingefær her

 

Tilleggsinformasjon

Produsert i land Norge