Life Extension To om dagen multivitamin - 120 kapslerkr 322,00

Utsolgt

Forventet innen 3 uker


Details:

Life Extensions todagersformel inneholder nå nikotinamid ribosid (niacin bundet til ribose), som finnes naturlig i melk.

Detaljer

TWO-PER-DAY kapsler (120 kapsler)
Life Extensions todagersformel inneholder nå nikotinamid ribosid (niacin bundet til ribose), som finnes naturlig i melk. Nikotinamid ribosid er i studier vist at det kan bidra  til mer effektive mitokondrier. Todagerstabletter inneholder Crominex® 3+, en svært stabil og biologisk aktiv form for krom blandet med Capros® Amla og PrimaVie ® Shilajit. Som en del av et sunt kosthold kan krom spille en viktig rolle i å opprettholde et stabilt blodsukkernivå. Todagerstablettene inneholder i tillegg alfa-lipoensyre, en universell antioksidant som kan bidra til å øke cellenes glutationnivå ut over det normale.

Life Extensions todagersformel inneholder en form for D-vitamin kjent som kolekalsiferol (vitamin D3). Den inneholder også bioaktive former for vitamin B2 og vitamin B6, sinksitrat og naturlige blandede tokoferoler (vitamin E).

Sammenliknet med Centrum® Silver® Adults 50+ gir todagers kapslene cirka:

8 ganger mer vitamin C
4 ganger mer vitamin D
2 ganger mer vitamin E
10 ganger mer biotin
20 ganger mer bor
4 ganger mer selen
25 ganger mer vitamin B6
50 ganger mer vitamin B1
12 ganger mer vitamin B12

Mer enn dobbelt så mye niacin, sink og mange andre næringsstoffer.

Todagerstablettene er et utmerket valg for dem som leter etter et toppkvalitets kosttilskudd som langt overgår det meste på markedet.

Tillatt brukt for voksne over 18 år. Kan være helseskadelig for barn og unge under 18 år. All bruk av tilskudd foregår på eget ansvar og bør skje i samråd med lege.
Om ikke er angitt er anbefalt dosering 1 oppgitt enhet (tablett, kapsle, teskje) pr. uke
Forbehold. Vi hevder ikke at produktene vi markedsfører, kan kurere sykdom.

Tilleggsinformasjon

Merke Life Extension
Avansert filter Kapsler, Kosttilskudd
Produsert i land USA
Best før dato 1. des. 2023