Siden honning er et naturprodukt kan smak, farge og konsistens variere for hver produksjon.
BRUK
Honning kan du bruke som søtningsmiddel i det meste der du ellers ville brukt sukker. Prøv den også i salat.
Ideell oppbevaringstemperatur for honningen er mellom 18 og 22 grader.
HELSE OG NÆRINGSSTOFFER
Honning inneholder flavonoider og antioksidanter som bidrar til å redusere risikoen noe for kreft og hjertesykdom.
Den er antibakteriell.
Honning inneholder gode bakterier (probiotika) som kan virke positivt på fordøyelse og imunforsvaret.
Honning kan også lidre hoste, gi deg god søvn og virke sårhelende.
Du får også i deg mange sporstoffer som ikke finnes i hvitt sukker.
ØKOLOGISKE FORDELER
Honningen er sanket av bier i et område uten sprøytemidler.
LEVERANDØR / MERKE
Leverandør: Jakobsens AS
Jakobsen AS er en stor dansk leverandør økologisk honning og agavesirup.
per 100 g:
Energi 1420 kJ/340 kcal
Protein 0,0 g
Karbohydrater 83,0 g
> hvorav sukkerarter 83,0 g
Fett 0,0 g
> hvorav mettet 0,0 g
Salt 0,0 g