Wild Nutrition - Vitamin C og Bioflavinoider - 60 kapslerVanlig pris: kr 317,40

Tilbudspris kr 190,44   spar 40%

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

Styrker immunforsvaret, kan hjelpe ved allergier og ved restitusjon etter trening.
Hjelper binyrene å restituere seg etter stress, og reduserer tretthet.
Forbedrer kollagenproduksjon, knokkel og bindevevskvalitet og tannhelse.
Har en avgiftende virkning. En stor antioksidant.
Øker opptaket av jern.


For hele familien, et unikt kompleks av Food-Grown® Vitamin C & Bioflavonoider. Fordi det er i Food-Grown form, trengs det ikke høy doser fordi opptak og utnyttelse er mye bedre. Viktig for immunforsvaret, jevn tilførsel av energi, humør, jern absorpsjon, antioksidant beskyttelse, hud, kollagen dannelse og oral helse (tenner og tannkjøtt. En stor antioksidant som øker opptaket av jern.


ANBEFALES TIL
Alle aldre. Egnet til vegetarianere.

ANBEFALT DAGLIG DOSE
To kapsler daglig, med eller uten mat. Dosen kan økes ved behov.
Ingredienser:

Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Kosttilskudd Kosttilskudd

Detaljer

Dette produktet er del av Food-Grown® serien til Wild Nutrition. Næringssoffer som er Food-Grown® har gått gjennom en prosess som gjør at næringsopptaket er mye høyere enn syntetiske vitaminer og mineraler. Her kan du lese mer om Food-Grown®. Her kan du lese mer om Wild Nutrition sin historie.

 

For hele familien, et unikt kompleks av Food-Grown® Vitamin C & Bioflavonoider. Fordi det er i Food-Grown form, trengs det ikke høy doser fordi opptak og utnyttelse er mye bedre. Viktig for immunforsvaret, jevn tilførsel av energi, humør, jern absorpsjon, antioksidant beskyttelse, hud, kollagen dannelse og oral helse (tenner og tannkjøtt). En stor antioksidant som øker opptaket av jern.

 

 Vår Food-Grown® Vitamin C & Bioflavonoider er produsert i sitrusfruktkjøtt, som gir alle de viktige co-faktorer som trengs for maksimal effekt i kroppen. Studier har vist vår Food- Grown Vitamin C og Bioflavonoider er mye bedre absorbert og utnyttet av kroppen enn andre vanlig anvendte former av askorbinsyre.

 

Styrker immunforsvaret, kan hjelpe ved allergier og ved restitusjon etter trening.
Hjelper binyrene å restituere seg etter stress, og reduserer tretthet.
Forbedrer kollagenproduksjon, knokkel og bindevevskvalitet og tannhelse.
Har en avgiftende virkning. En stor antioksidant.
Øker opptaket av jern.

 

 VIKTIGE EGENSKAPER

Food Grown Vitamin C har vist seg å ha en betydelig større biotilgjengelighet, og blir lengre i kroppen enn alminnelige anvendte kommersielle syntetiske C vitaminer.

Opptas bedre i kroppen - det behøves ingen store doser

Bioflavonoider øker opptaket av vitamin C, og har sine egne positive effekert på immunforsvaret.

 

INGREDIENSER
Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet

 

AKTIVE INGREDIENSER

 

VITAMIN C
Bidrar til et energigivende og velfungerende metabolisme, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon av beinbygning, brusk, gummer, hud, tenner, blodkar og kollagendannelse. Vitamin C bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, normal psykologisk funksjon samt øker jern opptak og beskytter cellene mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar til å opprettholde den normale funksjon av immunsystemet i løpet av og etter intens fysisk trening.

 

BIOFLAVONOIDER
Er naturlige plantestoffer som har vist seg å fremme og styrke kapillærveggene og vener samt å modifisere immunresponsen mot virus og bakterier. De øker også opptaket av vitamin C og beskytter mot skade.


FRI FOR


Hjelpestoffer, hvete, soya, melkeprodukter, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, tilsatt sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.


FORSIKTIGHETS REGLER


Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.


Alle Food Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer.
Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

 

 

ANBEFALT FOR

Alle

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE

To kapsler daglig med eller uten mat. Dosen kan økes ved behov.

 

 

NÆRINGSINNHOLD PR DAGLIG DOSE                                          

Vitamin C = 350 mg

Bioflavonoider = 102 mg

Energi, fett, protein, karbohydrat  =  Ubetydelig

Tilleggsinformasjon

Merke Wild Nutrition
Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).
Produsert i land Storbritannia
Best før dato 1. des. 2023