Wild Nutrition - Antioxidant Boost - 60 kapslerVanlig pris: kr 393,30

Tilbudspris kr 235,98   spar 41%

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

En god støtte til de som bor i storbyen, og de som flyr mye.
Styrker immunforsvaret og har betennelsesdempende virkning.
Understøtter heling og restitusjon etter treningsøkten og ved sportslige aktiviteter.
Antioksidanter lindrer aldringsprosessen.


Dette komplekset av Food-Grown® vitaminer og mineraler, "whole food" næringsstoffer og urteekstrakter er formulert for å optimalisere beskyttelse mot frie radikaler (eller oksidativt stress), bevaring av våre indre organer samt hud, hår og negler. For de med en krevende livsstil, de som bor i urbane områder og for ekstra immun støtte. Understøtter heling og restitusjon etter trening og sportslige aktiviteter. Antioksidanter lindrer aldringsprosessen.

ANBEFALES TIL
Alle aldre. Egnet for vegetarianere.

ANBEFALT DAGLIG DOSE
To kapsler daglig, med eller uten mat. Kan økes ved behov.
Ingredienser:

Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt. Beta-karoten fra Gulerotkonsentrat. Vitamin og mineral forsterket gjær gir; Vitamin E, Kobber, mangan, selen, sink og CoEnzym Q10, Magnesium fra renset sjøvann, aminosyren glutamin, Blåbær ekstrakt,Grape seed ekstrakt,Fransk furubark ekstrakt,Økologisk Gurkemeie pulver, . Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Kosttilskudd Kosttilskudd

Detaljer

Dette produktet er del av Food-Grown® serien til Wild Nutrition. Næringssoffer som er Food-Grown® har gått gjennom en prosess som gjør at næringsopptaket er mye høyere enn syntetiske vitaminer og mineraler. Her kan du lese mer om Food-Grown®. Her kan du lese mer om Wild Nutrition sin historie.

 

 Dette komplekset av Food-Grown® vitaminer og mineraler, "whole food" næringsstoffer og urteekstrakter er formulert for å optimalisere beskyttelse mot frie radikaler (eller oksidativt stress), bevaring av våre indre organer samt hud, hår og negler. For de med en krevende livsstil, de som bor i urbane områder og for ekstra immun støtte. Understøtter heling og restitusjon etter trening og sportslige aktiviteter. Antioksidanter lindrer aldringsprosessen.

 

Vår Food-Grown® Antioxidant Boost er formulert spesielt for kvinner og bruker ingredienser med eksepsjonelle antioksidantegenskaper for å maksimere beskyttelse mot frie radikaler. Et overskudd av frie radikaler (eller oksidativt stress) fra dårlig kosthold, miljøgifter, stress eller sykdom kan føre til skade på cellulært DNA og fremskynde aldringsprosessen. Dette kan påvirke hud, beinbygning, hormonell balanse og immunforsvar. Økt inntak av antioksidanter spiller en viktig rolle i beskyttelse mot tidlig aldring og utvikling av degenerative sykdommer.

 

En god støtte til de som bor i storbyen, og de som flyr mye.
Styrker immunforsvaret og har betennelsesdempende virkning.
Understøtter heling og restitusjon etter treningsøkten og ved sportslige aktiviteter.
Antioksidanter lindrer aldringsprosessen.

 

 

 NØKKEL INGREDIENSER


Gurkemeie ekstrakt / Anti - inflamatorisk (betennelsesdempende), mildt avgiftende, og en stor antioksidant effekt.
Fransk furubark ekstrakt / Gir sunn hud, godt immunforsvar, beskytter blodkar og stimulerer sirkulasjon.
CoEnzym Q10 / En naturlig forekommende enzym cofaktor og en kraftig antioksidant, som brukes av alle cellene til å produsere energi og styrke immunforsvaret.

 

 INGREDIENSER

Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt. Beta-karoten fra Gulerotkonsentrat. Vitamin og mineral forsterket gjær gir; Vitamin E, Kobber, mangan, selen, sink og CoEnzym Q10, Magnesium fra renset sjøvann, aminosyren Glutamin, Blåbær ekstrakt , Grape seed ekstrakt ,Fransk furubark ekstrakt  ,Økologisk Gurkemeie pulver,  Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).

 

AKTIVE INGREDIENSER

 

VITAMIN C
Bidrar til normalt fungerende energi stoffskifte, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon av benbygning, brusk, gummer, hud, tenner, blodkar og kollagendannelse. Vitamin C bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, velfungerende psyke, samt øker jernopptak og beskytter cellene våre mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar til å opprettholde den normale funksjon av immunsystemet i løpet av og etter intens fysisk trening.


BETAKAROTEN (forstadiet til vitamin A)
Bidrar til normal funksjon av immunsystemet og jern metabolisme. Kroppen omdanner bare den mengden av vitamin A som den trenger fra betakaroten, så det er ikke nødvendig å bekymringe deg for toksisitet (giftighet) som vanligvis forbindes med syntetisk vitamin A (retinol). Du kan ikke få i deg for mye.

 

SINK
Bidrar til normal kognitiv funksjon, den normale funksjon av immunsystemet, opprettholdelse av normalt syn, benbygning, hår, hud og negler. Sink bidrar også til prosessen med celledeling, DNA-syntese og beskyttelse mot oksidativt stress. Sink bidrar til normal metabolisme av fettsyrer og makronæringsstoffer (fett, proteiner og karbohydrater) og opprettholdelsen av normale testosteronnivået i blodet.

 

MANGAN
Bidrar til normalt fungerende stoffskifte, vedlikehold av normal beinbygning og dannelse av bindevev. Den bidrar også til å beskytte celler mot oksidativt stress.

 

GLUTAMIN
Øker vekst og opptaksevne til celleveggene (slimhinnene) i tarmkanalen, samt støtte syntesen av sekretorisk IgA som trengs for et godt immunforsvar. Glutamin har vist seg å redusere kroppens “trang" til sukker og alkohol.

 

DRUESTEINKJÆRNE EKSTRAKT
Et plante med høye konsentrasjoner av antioksidanter som vitamin E, flavanoids og linolsyre, som vier seg å indusere apoptose (programmert celledød) av muterte celler. Det har også vist seg å støtte sunt blodtrykk og gode kolesterolnivåer.

 

PYCNOGENOL® FRANSK FURUBARK EKSTRAKT
Er et utdrag fra fransk maritim furubark, som har super-antioksidant evner og har vist seg å støtte immunforsvaret, styrke blodkar vegger og kapillærevegger, og er derfor knyttet til sunn hud. Den støtter også blodsirkulasjonen og reduserer stress-indusert innsnevring av arteriene og blodpropp. Det har dokumentert effekt for hormonelle tilstander slik som endometriose.

 

VITAMIN E
Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

 

MAGNESIUM
Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse,et godt energigivende cellestoffskifte og psykologisk funksjon. Magnesium bidrar også til normal funksjon av nervesystemet,muskulatur, og vedlikehold av normal benbygning og tenner. Magnesium har også en rolle i celledelingsprosessen.

 

KOPPER
Bidrar til normal funksjon av nervesystemet,et energigivende cellestoffskifte, immunsystemet og bindevev. Dette viktige spormineralet bidrar også til normal hår pigmentering, normal jerntransport i kroppen, og bidrar til å beskytte av cellene mot oksidativt stress.

 

SELEN
Bidrar til sundt hår og negler, beskytter cellene fra oksidativt stress og bidrar til normal funksjon av immunsystemet og skjoldbruskkjertelen.

 

BLÅBÆR
Er rik på kraftige antioksidanter, antocyaniner, som trengs for å reparere kapillærveggene.

 

GURKEMEIE
Er rik på antioksidanter, og har leverstøttende og antimikrobielle egenskaper. I tillegg hjelper Gurkemeie med inflammatorisk respons og sunn avgiftning (styrke aktiviteten glutahthione-s-transferase & UDP glukuronyl transferase).

 

FRI FOR


Hjelpestoffer, hvete, soya, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, tilsatt sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.


FORSIKTIGHETS REGLER


Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.


Alle Food Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer.
Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

 

 

ANBEFALES FOR

Alle aldre. Egnet for vegetarianere.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE

To kapsler daglig , med eller uten mat. Dosen kan økes ved behov.

 

NÆRINGSINNHOLD PR DAGLIG DOSE                    

Betakaroten =  0,5 mg

Vitamin E  =  25 mg

Vitamin C = 15 mg

Magnesium =  75 mg

Sink =  4 mg

Kobber = 500 ug

Mangan =  2,5 mg

Selen =  30 ug

Glutamin =  60 mg

Blåbær ekstrakt = 5 mg

Vindruekjærne ekstrakt = 95 mg

Furu ekstrakt = 30 mg

Gurkemeie ekstrakt = 50 mg

CoEnzym Q10  =   0,4 mg

Sitrus Bioflavonoider = 1,2 mg

 

 

 

 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Merke Wild Nutrition
Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt. Beta-karoten fra Gulerotkonsentrat. Vitamin og mineral forsterket gjær gir; Vitamin E, Kobber, mangan, selen, sink og CoEnzym Q10, Magnesium fra renset sjøvann, aminosyren glutamin, Blåbær ekstrakt,Grape seed ekstrakt,Fransk furubark ekstrakt,Økologisk Gurkemeie pulver, . Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).
Produsert i land Storbritannia
Best før dato 1. des. 2023