Flytende algeolje - Plantebasert omega 3 - 100 mlkr 294,40

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 279,45 hver og spar 6%
  • Kjøp 6 for kr 264,50 hver og spar 11%

Details:

Nàdarra Algeolje er et kvalitetsprodukt med vegetabilsk høyverdig Omega-3 rik på de viktige fettsyrene EPA og DHA. Algeoljen er frisk i smak og uten ingredienser som gir deg sure oppstøt med ettersmak av tran. Omega-3 er bra for hjerne, hjerte og øyne.
Ingredienser:

DHA og EPA-rik olje fra mikroalgerne Schizachtrium sp. (74 %), olivenolje (23 %), solsikkeolje (2 %), sitronolje, rosmarinekstrakt, antioksidanter (tokoferoler, askorbylpalmitat).

  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Nàdarra algeolje har en unik blanding som er naturlig rik på Omega-3 fettsyrene EPA og DHA. For første gang i Norge selges flytende algeolje*. Flasken inneholder 74% algeolje og 23% olivenolje for enklere dosering. Oljen er smakssatt med sitron, samt et hint av rosmarin med et høyt innhold av antioksidanter. Drøy i bruk; en flaske rekker til mer enn 30 dagers bruk.

 

  • 100% vegetabilsk, utvunnet fra alger
  • Naturlig rik på Omega-3 fettsyrene EPA og DHA, 2 000 mg per dagsdose
  • Fri for miljøgifter, dyrkes i renset saltvann
  • Frisk og god smak, kan brukes som salatolje

 

Nederst i havets næringskjede finner vi algene, og ved å utvinne algeolje bruker vi et minimum av havets ressurser. Algene er grunnlaget for alt liv i havets øko-system.

* basert på nøytral konkurrentanalyse

 

Hva er DHA?

DHA er en essensiell fettsyre som er nødvendig for at kroppen skal fungere optimalt. DHA dominerer blant fettsyrene i de fleste av våre vitale organer og er stort sett den eneste fettsyren i hjernen, øyet og nervesystemet.

Viktig for hjernen

Hjernen er det mest fettrike organet i kroppen. DHA innholdet er 11 % av alle fettsyrer. Fettsyrer er innblandet i en rekke ulike prosesser i hjernen. Studier tyder på at denne fettsyren er viktig for struktur og signaloverføring i hjernen og derfor bidrar den til å opprettholde normal hjernefunksjon slik som for eksempel læring og hukommelse*.

*Den gunstige virkningen starter ved et daglig inntak av 250 mg. Nàdarra algeolje gir minimum 1158 mg DHA, 609 mg EPA & 157 mg andre gode fettsyrer per dose.

Sammenlignet med Premium Oil of life  som gir 350 mg DHA per dose; inneholder Nàdarra algeolje betydelig mer DHA. Som generell tilskuddsolje er Premium en av de beste, men for DHA og andre unike fettsyrer kan algeoljen sterkt anbefals, spesielt for vegetarianere. 

Viktig for hjertet

Fettsyrer er byggesteiner i overflaten til cellene i kroppen vår. Mye umettet fett i form av omega 3-fettsyrer holder celleoverflaten myk og smidig. Dette er en av årsakene til at DHA bidrar til hjertets normale funksjon.

Omega 3 fra de flesteplanter er i form av den korte ALA og må omdannes til den lange EPA og videre til DHA før kroppen kan nyttiggjøre seg av den. Mennesker omdanner trolig ikke ALA spesielt effektivt til DHA. Vi må derfor spise mye mer av planteoljer enn fiskeoljer for å oppnå samme nivå av omega 3-fettsyren DHA i kroppen. Men fisken får DHA fra algene og når vi kutter mellomleddet bli Algeolje en av de reneste kildene til dette essensielle fettet.

 

Mengde per daglige dose: 5 ml (ca. 1 teskje)
Algeolje: 3,5 g *
Olivenolje: 1,1 g *
Vitamin D3: 20 µg **
Vitamin E: 3,0 mg α-TE ***
Omega-3 fettsyrer: 2 000 mg *
– EPA: 609 mg *
– DPA: 157 mg *
– DHA: 1 158 mg *

* Ingen referanseverdier er tilgjengelig –
** 400% av referanseverdien –
*** 25% av referanseverdien –
– iht. EU No. 1169/2011

 

Ingredienser: DHA og EPA-rik olje fra mikroalgerne Schizachtrium sp. (74 %), olivenolje (23 %), solsikkeolje (2 %), sitronolje, rosmarinekstrakt, antioksidanter (tokoferoler, askorbylpalmitat).

Tilleggsinformasjon

Merke Nàdarra
Avansert filter Vegan, Glutenfritt, Flytende, Kosttilskudd
Ingredienser DHA og EPA-rik olje fra mikroalgerne Schizachtrium sp. (74 %), olivenolje (23 %), solsikkeolje (2 %), sitronolje, rosmarinekstrakt, antioksidanter (tokoferoler, askorbylpalmitat).
Nettovekt 75 ml
Produsert i land Norge