På tilbud
  • V Vegan

BRAINEFFECT Rocket C8 MCT - 1 literVanlig pris: kr 588,00

Tilbudspris kr 411,60   spar 30%

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Tilbudet varer så langt lageret rekker

Produktet er på tilbud grunnet best før men ikke dårlig etter dato: 1. februar 2022

Details:

Ketoner fra kokosnøtter er en 100 % naturlig energikilde – effektiv og konsentrert
Ingredienser:

Ingredienser: C8 kaprylsyre (fettsyre) fra rene jomfru kokosnøtter.

Detaljer

OVERSIKT

BRAINEFFECT Rocket C8-MCT olje (1 liter - 1000 ml)
Ketoner fra kokosnøtter er en 100 % naturlig energikilde – effektiv og konsentrert

• 100 % kaprylsyre (C8-olje) fra kokosnøtter
• Gir raskt energi fra ketonlegemer
• Kan virke slankende
• Smakløs og luktfri
• 100 % vegetabilsk
• Fra bærekraftig og miljøvennlig produksjon
• Et kvalitetsprodukt framstilt i Tyskland

ROCKET C8 (kaprylsyre) kan raskt forsyne kroppen og hjernen med energi. ROCKET C8 er den ideelle energileverandøren for dem som trenger ekstra energi, men ikke ønsker inntak av sukker. Kaprylsyre er konsentrert energi, og det anbefales å begynne med små doser (1 teskje). Ypperlig egnet til fettkaffe (også kjent som Bulletproof-kaffe) og tilsvarende. Ren kaprylsyre gir mest ketoner av noen MCT-olje.

ADVARSEL: SE OPP FOR ETTERLIKNINGER! Det finnes MCT-oljer på markedet som inneholder stoffer som glyserol,
rapsoljer, herdede oljer og andre urenheter.

  1. Energi: Ketoner en energikilde fra fett i stedet for helseskadelig sukker
  2. Kognitiv ytelse: Bidrar til god kognitiv ytelse
  3. Den beste MCT oljene: 100% C8 - kaprylsyre for maksimalt antall ketoner
  4. Vegetabilsk produkt: 100% vegetabilsk uten spor av dyreprodukter

MCT-oljer er en av de raskeste energikildene for kroppen. De karakteristiske mellomlange fettsyrene som finnes i dem, gjør det lett for kroppen din og produsere ketoner. MCT blir omdannet til ketonlegemer i leveren, som ofte er en bedre energikilde enn karbohydrater fordi de ikke påvirker blodsukkernivået. 

ROCKET C8 MCT olje kan dermed raskt forsyne kroppen og hjernen med energi. Kaprylsyre (C8) behandles i signifikant færre metabolske trinn enn karbohydrater, og derfor er hver celle raskt forsynt med energi av ROCKET C8. Som et alternativ til glukose (sukker), bidrar ROCKET C8 til å oppnå ambisiøse mål og mestre utfordringer.

ROCKET C8 er den ideelle energileverandøren spesielt for de som følger en lavkarbo diett med fokus på ketogen ernæring. Lengre aktive og tankefaser kan fullføres uten hypoglykemi. Energidensiteten er også høyere, og mer av energivaluta-ATP konverteres i cellekraftverkene, mitokondriene. Det er derfor du burde drikke mer fett! Våre ROCKET C8 er ren MCT olje og består av 100% nøye utvunnet kaprylsyre (C8) fra kokosnøtter ikke palmeolje eller raps som mange billigversjoner på markedet

Helt ren C8 kaprylsyre for maksimal produksjon av ketoner helt enkelt. Kaprylsyre (C8) er den høyeste kvaliteten og mest effektive MCT fettsyren vi kjenner. Den forsyner hjernen med ren energi. Bakgrunnen til dette er at C8-syren kan metaboliseres av kroppen, den raskeste og bygger de fleste ketoner (energikilder). Ketoner gir våre mitokondrier med den nødvendige energien og har en betydelig høyere energidensitet sammenlignet med glukose. Kaprylsyre er spesielt verdifull for hjernens ytelse, fordi god brukbarhet sikrer at energien i form av ketoner er svært nyttig for hjernen. Kroppen trenger bare tre trinn for å transformere C8 til energi - sammenlignet med 26 metabolske trinn med sukker. ROCKET C8 lar deg derfor dra nytte av de positive aspektene av en ketogen diett for hjernen, med moderat inntak av karbohydrater. Årsaken til dette er at fettsyrene omdannes direkte til ketoner. C8-kaprylsyre blir betraktet som rakettbrensel for hjernen, derfor navnene Brain Octane og BRAINEFFECT Rocket C8. Kaprylsyre har også antimikrobielle egenskaper, motvirker soppvekst og virus. Ubrukte, ketonlegemer blir lett utskilt gjennom urinen, slik at det ikke er fare for overdosering. Siden kokosolje inneholder bare 6% kaprylsyre, er C8-fettsyren svært sjelden og kostbar. Det tar opptil 65 kokosnøtter for å oppnå 500 ml kaprylsyre. Konvensjonelle MCT-oljer eller kokosnøttolje er en blanding av C8 (kaprylsyre) og C10 (kaprinsyre), noen ganger til og med C12 (laurinsyre). Disse blandingene er mye billigere, fordi mindre olje er nødvendig for utvinning av fettsyrene, og det gir også mye færre ketonlegemer og dermed mindre energi

Tips! Begynn forsiktig med en teskje i en kopp kaffe, te eller mat hvis du ikke er vant til konsentrert MCT olje. Det er fort å bli løs i maven hvis du går «hardt ut», mye bedre å øke dosen gradvis og fordele inntaket ut over dagen.

BRAINEFFECT Rocket C8 MCT olje er godkjent av Klinikk for integrert medisin 

Ernæringsinnhold pr. 100 g
Energi 3700 kJ
Energi (kcal) 900 kcal
Mettede fettsyrer 100 mg
Karbohydrater 0 mg
Sukker 0 mg
Kostfiber 0 mg
Protein 0 mg
Salt 0 mg

Tilleggsinformasjon

Avansert filter Vegan
Ingredienser Ingredienser: C8 kaprylsyre (fettsyre) fra rene jomfru kokosnøtter.
Produsert i land Tyskland
Best før dato 1. feb. 2022