Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Middag

0

Ingredienser

Tortillas:


1.2 dl (1/2 kopp) hakket løk
2.4 dl (1 kopp) mais
1 kopp hakkede tomater
0.6 (1/4 kopp) linfrø
Himalayasalt eller havsalt og pepper

 

Cashew Ost:
 

2.4 dl (1 kopp) cashewnøtter
0.6 dl (1/4 kopp) næringsgjær
2 ss miso
1/2 ts gurkemeie
1 hvitløksfedd
2 dl (3/4 kopp) vann, etter behov
Saften av en 1/2 sitron

 

Taco “kjøtt”:


0.8 (1/3 kopp) valnøtter
0.8 dl (1/3 kopp) gresskarfrø
1 ss ekstra virgin olivenolje
Himalayasalt eller havsalt, malt kummin og koriander i ønsket mengde. Her må du prøve deg frem.

 

Salsa:
 

2 tomater
1/2 løk
1 avokado
0.8 dl (1/3 kopp) fersk koriander
Saften av en 1/2 sitron
Himalayasalt eller havsalt og pepper i ønsket mengde.

 

Slik gjør du

Lag tortillas:
 

Tilsett løk, mais og tomat i foodprosessoren din og puls til den blir helt grøtaktig.
Ha i linfrøene og salt og pepper og kjør massen til den blir tykkere.
Spred denne blandingen jevnt i 3 store sirkler på dehydratorplaten og dehydrere i noen timer, til de er ferdige.


Alternativt kan du spre blandingen på en stekeplate som er kledd med bakepapir, og sette dem i ovnen ved laveste temperatur.

 

Lag osten:
 

Kjør alle ingrediensene sammen i en foodprosessor eller en blender til du får en  glatt og kremaktig ostemasse. Hell massen over i en bolle og sett den til side

 

Lag taco kjøtt:


Puls alle ingrediensene i foodprosessoren din til det dannes en smuldrende masse.
Ha massen (deigen) i en bolle og sett den til siden.


 

Lag salsa:
 

Hakk opp alle råvarene i passe biter og ha de over i en bolle. Hell over sitronsaft og tilsett salt og pepper.


Sett sammen:
 

Fyll opp din tortillas med salsa, nøttekjøtt og litt av osten. Deretter ruller du dem sammen og dekker dem med mer ostesaus og resten av det andre fyllet hvis ønskelig.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.