Flere visninger

Mørk glassflaske med Pumpespray - 240 ml - Aromatoolskr 62,50

Utsolgt

Forventet innen 1 til 2 måneder


Details:

Denne låsbare pumpesprayflasken i glass har barnesikring og fungerer godt til rengjøringsprodukter, deodoranter, luftfukter (frisker) ect. Disse flaskene passer godt til dine egenkomponerte oppskrifter som kan lages i større posjoner.

Detaljer

Denne praktiske 240 ml ravfargede glassflasken rommer større posjoner med for eksempel dine egne blandinger av eteriske oljer og andre væsker. 
Den mørke fargen beskytter innholdet mot UV-lys. Spraypumpen har en brukervennlig mekanisme som finnes på mange kommersielle husholdningsprodukter.
Den har også et låsemunnstykke med barnesikring. Plastslangen som går ned i flasken kan trimmes ned (forkortes) med saks eller bøyes i flasken etter behov.Innhold: 1 ravfarget glassflaske og 1 svart spraypumpe. Volum: 240 ml.
Diameter på Hals: 28-400. Mål: ca 18, 5 cm høy (med spraypumpe) x ca 6 cm diameter.
BRUKSANVISNING
Enkelte essensielle oljer kan tette sprøytemekanismen
Før du bruker spraypumpen er det anbefalt at du skjærer (klipper) av bunnen av røret i spraypumpen ned til omtrent 0.2 cm over flasken på innsiden. For best
resultat er det lurt å klippe i en vinkel på 45 °. Hvis sprøytemekanismen blir tilstoppet eller avtrekkeren blir stiv, så kan du fjerne hele toppen fra flasken. Plasser bunnen av røret i varmt såpevann.
Klem på utløseren noen ganger til såpevannet kommer gjennom. La røret ligge i såpevannet og "trekke" i 5 minutter.
Sett deretter sprøyten i varmt, klart vann og klem avtrekkeren flere ganger for å skylle godt igjennom hele mekanismen.
Ta den ut av vannet og fortsett å sprøyte til røret er tomt for vann. For å låse opp barnesikrings mekanismen, skal du vri fronten av spraydysen til ordet AV er øverst. Omvendt for å låse opp.

Tilleggsinformasjon

Merke AromaTools
Produsert i land Kina