På tilbud
  • Naturlig Naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Abonnement - Wild Nutrition - Daily Multi Nutrient for menn - 90 kapslerUtsolgt

Forventet innen 1 måned


Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

Unikt sammensatt for menn, et kompleks av Food-Grown® vitaminer, mineraler og urter for optimal vitalitet og helse, som immunitet, energi, en krevende livsstil og sportslig utfoldelse. Antioksidanter støtter immunforsvaret vårt mot oksidativt stress og Cordyceps og Reishi sopp tilbyr naturlig forsterkning i vår travle hverdag.

NØKKELINGREDIENSER:
Reishi sopp som fremmer immunforsvaret og en normal leverfunksjon.
Cordyceps sopp for travle aktive menn, styrker energinivået og treningsutholdenhet, samt evnen til å håndtere stress.
CoEnzym Q10, en naturlig forekommende enzymcofaktor og en sterk antioksidant som brukes av absolutt alle cellene våre for å produsere energi og styrke immunforsvaret.

Abonnement (motta automatisk hver måned)
Ingredienser:

Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt; Betakaroten fra Gulerotkonsentrat; Vitamin og mineral forsterkett gjær gir vitamin K, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, vitamin B12, vitamin E fra grønne erter, Biotin, kolin, inositol, vitamin D3, niacin, pantotensyre, GTF krom, kalium, Magnesium fra renset sjøvann, Pro-Natured koenzym Q10, Lactobacillus bulgaricus gir kobber, mangan, selen, sink, molybden, jern, jod og kalsium; Folic Acid (som naturlig forekommende Folat); Lykopen fra Blakeslea Trispora;, Cordyceps Sinensis pulver og reishi sopp pulver. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet)

Detaljer

Dette er et abonnementsprodukt (motta automatisk hver måned), hvis du vil kjøpe enkeltvis kan du klikke her

 

Unikt sammensatt for menn, et kompleks av Food-Grown® vitaminer, mineraler og urter for optimal vitalitet og helse, som immunitet, energi, en krevende livsstil og sportslig utfoldelse. Antioksidanter støtter immunforsvaret vårt mot oksidativt stress og Cordyceps og Reishi sopp tilbyr naturlig forsterkning i vår travle hverdag.

NØKKELINGREDIENSER:

Reishi sopp som fremmer immunforsvaret og en normal leverfunksjon.
Cordyceps sopp for travle aktive menn, styrker energinivået og treningsutholdenhet, samt evnen til å håndtere stress.
CoEnzym Q10, en naturlig forekommende enzymcofaktor og en sterk antioksidant som brukes av absolutt alle cellene våre for å produsere energi og styrke immunforsvaret.

 

Wild Nutrition Food-Grown® Daily Multi Nutrient for menn er en omfattende blanding av svært bio-tilgjengelig Food-Grown® næringsstoffer, aminosyrer og koenzym Q10. Denne skreddersydde formelen har blitt fagmessig utviklet for menn som ønsker å opprettholde optimal vitalitet og støtte viktige områder av helsen, som immunforsvaret og energiproduksjonen. Viktige ingredienser inkluderer; Vitaminer B2, B3, B12 og vitamin C for reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet før og etter trening, sunn mental funksjon og vedlikehold av sunn hud; Vitamin E, Sink og Mangan er inkludert fordi de beskytter mot oksidativt stress. Oksidativt stress er et resultat av "frie radikaler" produsert fra livsstilsfaktorer som stress, miljøgifter, alkohol, sigarettrøyk, dårlig kosthold og høyintesiv trening.

 

INGREDIENSER:
Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt; Betakaroten fra Gulerotkonsentrat; Vitamin og mineral forsterkett Gjær gir vitamin K, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, vitamin B12, vitamin E fra grønne erter, Biotin, kolin, inositol, vitamin D3, niacin, pantotensyre, GTF krom, kalium, Magnesium fra renset sjøvann, Pro-Natured koenzym Q10, Lactobacillus bulgaricus gir kobber, mangan, selen, sink, molybden, jern, jod og kalsium; Folic Acid (som naturlig forekommende Folat); Lykopen fra Blakeslea Trispora;, Cordyceps Sinensis pulver og Reishi sopp pulver. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet)

AKTIVE INGREDIENSER

BIOTIN
Bidrar til et velfungerende cellestoffskifte, normal psykologisk funksjon og funksjon av nervesystemet, så vel som metabolismen av makronæringsstoffer (fett, proteiner, karbohydrater) og bidrar til sunn hud og hår.

KOLIN
Bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon og fett stoffskifte.

KOPPER
Bidrar til normal funksjon av nervesystemet,et energigivende cellestoffskifte, immunsystemet og bindevev. Dette viktige spormineralet bidrar også til normal hår pigmentering, normal jerntransport i kroppen, og bidrar til å beskytte av cellene mot oksidativt stress.

JOD
Bidrar til normal kognitiv funksjon og et energigivende cellestoffskifte, samt normal funksjon av skjoldbruskkjertelen og nervesystemet, og vedlikehold av normal hud.

JERN
Bidrar til normal kognitiv funksjon, normale funksjon av immunsystemet og energigivende cellestoffskifte, som bidrar til å redusere av tretthet og utmattelse. Jern spiller også en rolle i celledelingsprosessen, normal dannelsen av røde blodlegemer, hemoglobin og oksygentransport i kroppen.

MANGAN
Bidrar til normalt fungerende stoffskifte, vedlikehold av normal beinbygning og dannelse av bindevev. Den bidrar også til å beskytte celler mot oksidativt stress.

PANTOTENSYRE (vitamin B5)
Bidrar til et velfungerende stoffskifte, reduserer tretthet og utbrenthet,gir god mental ytelse, normal syntese og metabolisme av steroidhormoner, vitamin D og noen nevrotransmittere

SELENIUM
Bidrar til sundt hår og negler, beskytter cellene fra oksidativt stress og bidrar til normal funksjon av immunsystemet og skjoldbruskkjertelen.

BETAKAROTEN
Er Pro-vitamin A, og forstadiet til Vitamin A. Det bidrar til den normale funksjon av immunsystemet og jernmetabolismen. Kroppen omdanner bare den mengden av vitamin A som den trenger fra betakaroten,så det er det ingen bekymringer med toksisitet (giftighet) som vanligvis forbindes med syntetisk vitamin A (retinol)


VITAMIN B6 (pyridoksin)
Bidrar til normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet og immunforsvaret og normal psykologisk funksjon. Vitamin B6 bidrar også til homocystein metabolisme, dannelse av røde blodlegmer, normal proteinmetabolisme og glykogen og bidrar til regulering av hormonsystemet.

VITAMIN E
Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

SINK
Bidrar til normal kognitiv funksjon, den normale funksjon av immunsystemet, opprettholdelse av normalt syn, benbygning, hår, hud og negler. Sink bidrar også til prosessen med celledeling, DNA-syntese og beskyttelse mot oksidativt stress. Sink bidrar til normal metabolisme av fettsyrer og makronæringsstoffer (fett, proteiner og karbohydrater) og opprettholdelsen av normale testosteronnivået i blodet.

CORDYCEPS SINENSIS
Er ofte brukt som et adaptogen (mot stress), men forskning har også sett at den er viktig for energimetabolismen, oksygen utnyttelse, trenings utholdenhet og utnyttelsen av fettstoffene i kroppen.


PRONATURED KOENZYM Q10
Er en svært biotilgjengelig kilde til koenzym Q10. Denne kraftfulle antioksidanten spiller en viktig rolle i cellenes energiproduksjon, immunsystem stimulering samt at den er veldig viktig for sunn funksjon av hjertet muskler. Ettersom vi blir voksne reduserer kroppen sin egenproduksjon av Q10. Mange medikamenter (f.eks Statiner) reduserer kroppens egen produksjon av koenzym Q10,og et tilskudd av dette viktige koenzymet er da å anbefale.

KALSIUM
Bidrar til normalt fungerende energistoffskifte, muskler, beinbygning og tenner, samt bidra til normale nerveoverføringsimpulser for mental velvære og normal funksjon av fordøyelsesenzymer.

KROM
Bidrar til normal makronæringsstoff metabolisme og vedlikehold av normalt blodsukkernivå.

FOLSYRE
Naturlig Alfalfa konsentrat gir Folat, noe som bidrar til normal psykologisk funksjon, normal funksjon av immunsystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Folat spiller også en stor rolle i celledelingsprosessen, normal aminosyre syntese og homocystein metabolisme.

INOSITOL
Forbedrer (hjelper) glukosetoleranse og serotonin, så vel som å støtte fettstoffskifte i leveren.

MAGNESIUM
Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse,et godt energigivende cellestoffskifte og psykologisk funksjon. Magnesium bidrar også til normal funksjon av nervesystemet,muskulatur, og vedlikehold av normal benbygning og tenner. Magnesium har også en rolle i celledelingsprosessen.


NIACIN (vitamin B3)
Bidrar til et normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet, psykologisk funksjon og vedlikehold huden.

RIBOFLAVIN (vitamin B2)
Bidrar til et normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet, opprettholdelse av sunn hud og syn, så vel som beskyttelse av celler mot oksidativt stress. Riboflavin bidrar til et godt jernstoffskifte i kroppen.

TIAMIN (vitamin B1)
Bidrar til normalt energigivende cellestoffskifte, normal funksjon av nervesystemet og psykologisk funksjon. Denne viktige B-vitaminen bidrar også til normal funksjon av hjertet.


VITAMIN B12
Understøtter et velfungerende cellestoffskifte og reduserer tretthet og utmattelse. Det bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, samt normal psykologisk funksjon. Vitamin B12 bidrar til normal homocystein metabolisme og hjelper til i dannelsen av de røde blodlegmene. Kroppens egen produksjon av vitamin B12 reduserer med alderen og kan bli påvirket av problemer med fordøyelsen og dårlig opptak i tarmen.

VITAMIN C
Bidrar til normalt fungerende energi stoffskifte, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon av benbygning, brusk, gummer, hud, tenner, blodkar og kollagendannelse. Vitamin C bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, velfungerende psyke, samt øker jernopptak og beskytter cellene våre mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar til å opprettholde den normale funksjon av immunsystemet i løpet av og etter intens fysisk trening.


VITAMIN D
Bidrar til å opprettholde normal beinbygning, tenner og muskelfunksjon. Den støtter også normale kalsiumverdier i blodet, den normale funksjon av immunsystemet og celledelingsprosessen.

VITAMIN K
Vitamin K bidrar til normal blodlevring og opprettholdelse av normale beinbygning.


REISHI SOPP
Reishi sopp kjent som "Mushroom of immortality". Reishi støtter det kardiovaskulære systemet vårt, er viktig for immunsystemet, samt fremmer leverfunksjon.


FRI FOR:
Hjelpestoffer, hvete, soya, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, tilsatt sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.

 

FORSIKTIGHETS REGLER:
Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.

 


Alle Food Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer.
Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Wild Nutrition
Avansert filter Naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt; Betakaroten fra Gulerotkonsentrat; Vitamin og mineral forsterkett gjær gir vitamin K, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, vitamin B12, vitamin E fra grønne erter, Biotin, kolin, inositol, vitamin D3, niacin, pantotensyre, GTF krom, kalium, Magnesium fra renset sjøvann, Pro-Natured koenzym Q10, Lactobacillus bulgaricus gir kobber, mangan, selen, sink, molybden, jern, jod og kalsium; Folic Acid (som naturlig forekommende Folat); Lykopen fra Blakeslea Trispora;, Cordyceps Sinensis pulver og reishi sopp pulver. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet)
Produsert i land Storbritannia