På tilbud
  • Naturlig Naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Abonnement - Wild Nutrition - Daily Multi Nutrient for kvinner over 45 år – 90 kapslerUtsolgt

Forventet innen 1 måned


Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

Unikt sammensatt for kvinner over 45 år, dette fagmessig formulert komplekse av Food-Grown® vitaminer og mineraler og plantestoffer kan støtte kroppens energilagre, styring av de daglige kravene til livet samt hormonelle, fysiske og følelsesmessige endringer som kvinner bevege seg gjennom på denne tiden i sitt liv. Med tillegg av Gurkemeie og Cordyceps sopp for naturlig forsterkning av hele systemet.

NØKKEL INGREDIENSER

Food Grown CoEnzym Q10 som er et naturlig forekommende enzymcofaktor som brukes av absolutt alle cellene våre, til å øke energiproduksjonen og styrke immunforsvaret. Vår Food Grown CoEnzym Q10 består av både ubiquinon og ubiquinol.
Gurkemeie fungerer som en antioksidant, og hjelper til med å rense leveren for uønskede hormoner.
Cordyceps sinensis som gir energi og "beskyttelse" under aldringsprosessen.

Abonnement (motta automatisk hver måned)
Ingredienser:

Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt; Betakaroten fra Gulerotkonsentrat; Vitamin og mineral forsterkett Gjær gir Vitamin K, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, Vitamin B12, Vitamin D3, Niacin, Pantotensyre, Vitamin E fra grønne erter, Biotin, Kolin, Inositol, GTF krom, Kalium, Boron og Pro-Natured koenzym Q10; Lactobacillus bulgaricus gir Kobber, Mangan, Selen, Sink, Molybden, Jern, Jod og Kalsium; Folic Acid (som naturlig forekommende Folat) Magnesium fra renset sjøvann, Gurkemeie pulver, Cordyceps sinensis pulver. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet)

Detaljer

Dette er et abonnementsprodukt (motta automatisk hver måned), hvis du vil kjøpe enkeltvis kan du klikke her

 

Unikt sammensatt for kvinner over 45 år, dette fagmessig formulert komplekse av Food-Grown® vitaminer og mineraler og plantestoffer kan støtte kroppens energilagre, styring av de daglige kravene til livet samt hormonelle, fysiske og følelsesmessige endringer som kvinner bevege seg gjennom på denne tiden i sitt liv. Med tillegg av Gurkemeie og Cordyceps sopp for naturlig forsterkning av hele systemet.

 

NØKKEL INGREDIENSER

Food Grown CoEnzym Q10, som er et naturlig forekommende enzymcofaktor som brukes av absolutt alle cellene våre, til å øke energiproduksjonen og styrke immunforsvaret. Vår Food Grown CoEnzym Q10 består av både ubiquinon og ubiquinol.
Gurkemeie, som fungerer som en antioksidant, og hjelper til med å rense leveren for uønskede hormoner.
Cordyceps sinensis, som gir energi og "beskyttelse" under aldringsprosessen.


Vår Food-Grown® Daily Multi Nutrient 45+ gir næringsrike kilder til magnesium, vitamin K, mangan, vitamin D og vitamin C for å bidra til opprettholdelse av normal benbygning; Sink, Biotin og kobber for å støtte hud og hår; Vitamin B5, B3 og Folic Acid for reduksjon av tretthet og utmattelse; Jod og selen for å støtte normal skjoldbruskkjertel funksjon; Vitamin B6 for regulering av hormonell aktivitet og normal psykologisk funksjon og vitamin B12 for den normale funksjon av immunsystemet.

 

INGREDIENSER

Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt; Betakaroten fra Gulerotkonsentrat; Vitamin og mineral forsterkett Gjær gir Vitamin K, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, Vitamin B12, Vitamin D3, Niacin, Pantotensyre, Vitamin E fra grønne erter, Biotin, Kolin, Inositol, GTF krom, Kalium, Boron og Pro-Natured koenzym Q10; Lactobacillus bulgaricus  gir Kobber, Mangan, Selen, Sink, Molybden, Jern, Jod og Kalsium; Folic Acid (som naturlig forekommende Folat) Magnesium fra renset sjøvann, Gurkemeie pulver, Cordyceps sinensis pulver. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet)

 

AKTIVE INGREDIENSER

 

BIOTIN
Bidrar til et velfungerende cellestoffskifte, normal psykologisk funksjon og funksjon av nervesystemet, så vel som metabolismen av makronæringsstoffer (fett, proteiner, karbohydrater) og bidrar til sunn hud og hår.


KOLIN
Bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon og fett stoffskifte.

 

KOPPER
Bidrar til normal funksjon av nervesystemet,et energigivende cellestoffskifte, immunsystemet og bindevev. Dette viktige spormineralet bidrar også til normal hår pigmentering, normal jerntransport i kroppen, og bidrar til å beskytte av cellene mot oksidativt stress.

 

JOD
Bidrar til normal kognitiv funksjon og et energigivende cellestoffskifte, samt normal funksjon av skjoldbruskkjertelen og nervesystemet, og vedlikehold av normal hud.

 

MAGNESIUM
Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse,et godt energigivende cellestoffskifte og psykologisk funksjon. Magnesium bidrar også til normal funksjon av nervesystemet,muskulatur, og vedlikehold av normal benbygning og tenner. Magnesium har også en rolle i celledelingsprosessen.
Er et viktig co-enzym i over 300 funksjoner i kroppen og som bidrar til normal funksjon av nervesystemet og reduserer tretthet og utmattelse. Det store avslappningsmineralet.

 

NIACIN (vitamin B3)
Bidrar til et normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet, psykologisk funksjon og vedlikehold huden.


RIBOFLAVIN (vitamin B2)
Bidrar til et normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet, opprettholdelse av sunn hud og syn, så vel som beskyttelse av celler mot oksidativt stress. Riboflavin bidrar til et godt jernstoffskifte i kroppen.

 

BETAKAROTEN
Er Pro-vitamin A, og forstadiet til Vitamin A. Det bidrar til den normale funksjon av immunsystemet og jernmetabolismen. Kroppen omdanner bare den mengden av vitamin A som den trenger fra betakaroten,så det er det ingen bekymringer med toksisitet (giftighet) som vanligvis forbindes med syntetisk vitamin A (retinol).


VITAMIN B6 (pyridoksin)
Bidrar til normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet og immunforsvaret og normal psykologisk funksjon. Vitamin B6 bidrar også til homocystein metabolisme, dannelse av røde blodlegmer, normal proteinmetabolisme og glykogen og bidrar til regulering av hormonsystemet.


VITAMIN E
Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

 

SINK
Bidrar til normal kognitiv funksjon, den normale funksjon av immunsystemet, opprettholdelse av normalt syn, benbygning, hår, hud og negler. Sink bidrar også til prosessen med celledeling, DNA-syntese og beskyttelse mot oksid
ativt stress. Sink bidrar til normal metabolisme av fettsyrer og makronæringsstoffer (fett, proteiner og karbohydrater) og opprettholdelsen av normale testosteronnivået i blodet.

 

ØKOLOGISK GURKEMEIE

Er rik på antioksidanter, støtter leveren,
har sterke antiinflammatoriske (betennelsesdempende) egenskaper.Gurkemeie er også en stor avgiftningsurt, derfor støtter den hormonbalansen.

 

KALSIUM
Bidrar til normalt fungerende energistoffskifte, muskler, beinbygning og tenner, samt bidra til normale nerveoverføringsimpulser for mental velvære og normal funksjon av fordøyelsesenzymer.


KROM
Bidrarkkernivå.Inneholder biologisk aktivt krom som kan hjelpe med å regulere blodsukkernivået.

 

FOLSYRE
Naturlig Alfalfa konsentrat gir Folat, noe som bidrar til normal psykologisk funksjon, normal funksjon av immunsystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Folat spiller også en stor rolle i celledelingsprosessen, normal aminosyre syntese og homocystein metabolisme.

 

JERN
Bidrar til normal kognitiv funksjon, normale funksjon av immunsystemet og energigivende cellestoffskifte, som bidrar til å redusere av tretthet og utmattelse. Jern spiller også en rolle i celledelingsprosessen, normal dannelsen av røde blodlegemer, hemoglobin og oksygentransport i kroppen.

 

MANGAN
Bidrar til normalt fungerende stoffskifte, vedlikehold av normal beinbygning og dannelse av bindevev. Den bidrar også til å beskytte celler mot oksidativt stress.


PANTOTENSYRE (vitamin B5)
Bidrar til et velfungerende stoffskifte, reduserer tretthet og utbrenthet,gir god mental ytelse, normal syntese og metabolisme av steroidhormoner, vitamin D og noen nevrotransmittere.

 

SELENIUM
Bidrar til sundt hår og negler, beskytter cellene fra oksidativt stress og bidrar til normal funksjon av immunsystemet og skjoldbruskkjertelen.

 

TIAMIN (vitamin B1)
Bidrar til normalt energigivende cellestoffskifte, normal funksjon av nervesystemet og psykologisk funksjon. Denne viktige B-vitaminen bidrar også til normal funksjon av hjertet.

 

VITAMIN B12
Understøtter et velfungerende cellestoffskifte og reduserer tretthet og utmattelse. Det bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, samt normal psykologisk funksjon. Vitamin B12 bidrar til normal homocystein metabolisme og hjelper til i dannelsen av de røde blodlegmene. Kroppens egen produksjon av vitamin B12 reduserer med alderen og kan bli påvirket av problemer med fordøyelsen og dårlig opptak i tarmen.

 

VITAMIN C
Bidrar til normalt fungerende energi stoffskifte, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon av benbygning, brusk, gummer, hud, tenner, blodkar og kollagendannelse. Vitamin C bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, velfungerende psyke, samt øker jernopptak og beskytter cellene våre mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar til å opprettholde den normale funksjon av immunsystemet i løpet av og etter intens fysisk trening.

 


VITAMIN D
Bidrar til å opprettholde normal beinbygning, tenner og muskelfunksjon. Den støtter også normale kalsiumverdier i blodet, den normale funksjon av immunsystemet og celledelingsprosessen.

 


VITAMIN K
Vitamin K bidrar til normal blodlevring og opprettholdelse av normale beinbygning.

 

CORDYCEPS SINENSIS
Er ofte brukt som et adaptogen (mot stress), men forskning har også sett at den er viktig for energimetabolismen, oksygen utnyttelse, trenings utholdenhet og utnyttelsen av fettstoffene i kroppen.

 

FRI FOR
Hjelpestoffer, hvete, soya, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, tilsatt sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.


FORSIKTIGHETS REGLER
Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.


Alle Food Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer.
Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Wild Nutrition
Avansert filter Naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser Vitamin C og bioflavonoider fra sitrusfruktkjøtt; Betakaroten fra Gulerotkonsentrat; Vitamin og mineral forsterkett Gjær gir Vitamin K, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, Vitamin B12, Vitamin D3, Niacin, Pantotensyre, Vitamin E fra grønne erter, Biotin, Kolin, Inositol, GTF krom, Kalium, Boron og Pro-Natured koenzym Q10; Lactobacillus bulgaricus gir Kobber, Mangan, Selen, Sink, Molybden, Jern, Jod og Kalsium; Folic Acid (som naturlig forekommende Folat) Magnesium fra renset sjøvann, Gurkemeie pulver, Cordyceps sinensis pulver. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet)
Produsert i land Storbritannia