På tilbud
  • Naturlig Naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Glutenfritt Glutenfritt

Abonnement - Earth Nutrition - Vitamin D3 - 50mcg - 60 KapslerPå lager

Leveringstid 1-3 dager

Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

Forsterker hudens glød fra solen.
Ekstra D vitamintilskudd i daglig bruk av solkrem.
Forbedrer humør og velbefinnende.
Positiv innvirkning på immunforsvaret og autoimmune tilstander.
Styrker beinbygning og tenner.
Fremmer kvinnelig hormonbalanse, samt både kvinnelig og mannlig fertilitet (fruktbarhet).

Gir 50ug (2000iu) Earth Nutrition vitamin D3 i aktiv form for hele familien. For beinbygning og tenner, muskelfunksjon, immunsystemet og for å øke kalsium opptaket i kroppen. For de som ikke får nok sol, selv i sommermånedene. Et utmerket tilskudd av D3 for alle i høst og vintermånedene, og for enkelte individer eller "risikogrupper - hele året.

ANBEFALES TIL
Alle aldre. Egnet til vegetarianere.

ANBEFALT DAGLIG DOSE
1-2 kapsel daglig, med eller uten mat. Kan økes ved behov.

Vanlig pris: kr 268,99

Tilbudspris kr 240,35   spar 11%

Vanlig pris: kr 268,99

Tilbudspris kr 240,35   spar 11%

Alternativer

Vanlig pris: kr 268,99

Tilbudspris kr 240,35   spar 11%

Detaljer

Gir 50ug (2000iu) Earth Nutrition vitamin D3 for hele familien. For beinbygning og tenner, muskelfunksjon, immunsystemet og for å øke kalsium opptaket i kroppen. For de som ikke får nok sol, selv i sommermånedene. Det er et utmerket tilskudd av D3 for alle i høst og vintermånedene, og for enkelte individer eller "risikogrupper - hele året

 

Earth nutrition Vitamin D gir en høy styrke 2000iu som er svært lettopptakelig, biologisk aktivt (lagres ikke i kroppen) form av vitamin D3. Her inkluderes selvsagt alle former for vitamin D, deriblant vitamin D3, D2 og D1. Høyt opptak og nyttiggjørelse i kroppen reduserer behovet for høy dosering på lang sikt. Et utmerket tilskudd for alle i løpet av høsten og vinteren, og for enkelte individer eller "risikogrupper - i løpet av våren og sommeren også.

 

Forsterker hudens glød fra solen.

Ekstra D vitamintilskudd i daglig bruk av solkrem.

Forbedrer humør og velbefinnende.

Positiv innvirkning på immunforsvaret og autoimmune tilstander.

Styrker beinbygning og tenner.

Fremmer kvinnelig hormonbalanse, samt både kvinnelig og mannlig fertilitet (fruktbarhet).

 

 

VIKTIGE EGENSKAPER

En vitamin D3 form som lett opptas i kroppen og blir i kroppen lengere, derfor trengs det ikke høye doser.

Inneholder alle former for D vitamin, D3, D2, og D1.

 

INGREDIENSER
Vitamin D3 fra Mineralforsterket gjær (Saccharomyces Cerevisisae - Ingen aktiv gjær ved færdig produkt). Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).   

 

AKTIVE INGREDIENSER

 

VITAMIN D: Uten tilstrekkelig tilførsel av vitamin D, kan ikke kroppen danne kalsitriol (kjent som "det aktive vitamin D") som spiller en avgjørende rolle i et velfungerende immunforsvar, hjerte/kar og muskel/skjelettsystemet. Kroppen trenger vitamin D for å absorbere kalsium. Mangel på vitamin D fører til utilstrekkelig absorpsjon av kalsium fra kostholdet. En person som ikke får nok vitamin D og kalsium har høyere risiko for beinmassetap. Et eksempel er osteoporose. Det er forskning som tyder på at D vitamin mangel har en negativ virkning på nevrologiske og autoimmune tilstander, samt både mannlig og kvinnelig fruktbarhet.

Vår vitamin D inneholder den bioaktive formen av vitamin D3+ at det naturlig også inneholder D2 og D1.

 

 

ANBEFALES FOR

Alle aldre

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE

1-2 kapsel daglig (1-2 måneders bruk) med eller uten mat. Dosen kan økes ved behov.

  

NÆRINGSINNHOLD PR KAPSEL                         

Vitamin D3  = 50mcg       

 

FRI FOR


Hjelpestoffer, hvete, soya, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, tilsatt sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.

 


FORSIKTIGHETS REGLER
Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.


Alle Food Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer.
Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

                                                                            

Tilleggsinformasjon

Merke Earth Nutrition
Avansert filter Naturlig, Økologisk, Glutenfritt
Ingredienser Vitamin D3 fra Mineralforsterket gjær (Saccharomyces Cerevisisae - Ingen aktiv gjær ved færdig produkt). Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).
Produsert i land Storbritannia