• Vegan Vegan
 • Laktosefri Laktosefri
 • Sukkerfri Sukkerfri
 • Allergifritt Allergifritt
 • Glutenfritt Glutenfritt

Aloe Vera juice - 500 mlkr 149,50

Utsolgt

Forventet innen få dager


 • Kjøp 3 for kr 124,20 hver og spar 17%

Details:

Lifestream ren, rå, økologiske Aloe Vera juice!

Vår Aloe Vera juice består av 99,7 % ekstrakt fra den geleen som ligger i den indre delen til plantebladene.

Det er denne delen av planten som har de attraktive egenskapene som vi forbinder med Aloe vera.

Aloe Vera er svært effektiv sårhelende urt som kan brukes både ut - og innvortes. Den er like effektiv for fordøyelseskanalen som huden.

Ingredienser:

99,7% Aloe Vera, Konserveringsmiddel: Sitronsyre, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Detaljer

LifeStream Aloe Vera juice er kun laget av den indre bladgeléen, ikke den ytre randen, slik at alle de gunstige fibrene og essensielle næringsstoffene er bevart uten noen bitter smak. Det er denne delen av planten som har de attraktive egenskapene som vi forbinder med Aloe vera. Det finnes omkring 300 arter Aloe med liknende innholdsstoffer og egenskaper. Felles for dem er tykke blader som utsondrer en fargeløs væske når de skjæres over. Denne væsken kan legges direkte på sår og skadet hud, forbrenninger og lignende.
NØKKELEGENSKAPER


 • Kun laget av rene økologiske ingredienser fra den indre bladgeleen i planten

 • Inneholder ingen skadelige giftstoffer

 • Garantert fritt for GMO

 • Vegan, vegetar

 • Bidrar til å styrke immunforsvaret

 • Bidrar til å dempe betennelsestilstander

 • Renser og nærer mage/tarmsystememet vårt

 • Lindrer sår i fodøyelseskanalen, ved magesår, Ulcerøs kolitt, irritert tykktarm, og ved matintoleranser der tarmfloraen er i ubalanse.

 • Kan gi økt opptak av næring i tarmen

 • Bidrar til å bygge opp og reparere tarmslimhinnene.

 • Kan også virke smertestillende på mage/tarmslimhinnene

 • Gunstig effekt på alle hudtilstander, alt fra hudkløe, eksem, psoriasis og uren hud.

 • Fremmer sårheling både ut - og innvortes fordi den fremmer dannelsen av kollagen i sårvevet

 • Har vist seg å ha en foryngende effekt på huden.

 • Gir næring til, og styrker hud, hår og negler

 • Er kjent for å senke både blodsukker og regulere kolestrolnivået
INGREDIENSER

99,7% Aloe Vera, Konserveringsmiddel: Sitronsyre, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

BRUKES FOR

Aloe Vera hjelper til med opptak av vitaminer og mineraler og øker antioksidant nivået ditt. Enzymene i aloe vera hjelper nedbrytningen av fett, sukker og proteiner.

 

Produktet har også et høyt innhold av polysakkarider som har vist seg å ha gunstig effekt på immunforsvaret. Den nærer og renser mage- og tarmsystemet, gir vitalitet til hud, hår og negler i tillegg til at den styrker kroppens utskillelse av avfallsstoffer.


Aloe Vera virker lindrende og smertestillende på huden og på mage-tarmslimhinnen. Aloe fremmer sårheling ut- og innvortes idet den blant annet fremmer dannelsen av kollagen i sår vev. Planten er antiinflammatorisk og fordøyelsesfremmende.. Aloe Vera er antiviral og immunstimulerende siden den hemmer virus og styrker virusinfiserte celler. 

ANBEFALT DAGLIG DOSE OG BRUK

Aloe vera juice kan inntas som den er,  blandes i mat som f.eks en smoothie. Den kan blandes i juice, vann eller yoghurt.

Aloe Vera juice kan også med fordel brukes i, eller tilsettes massasjeoljer, kremer, ansiktsmasker, hårinnpakninger osv.


Daglig dosering er inntil 20 ml, som tilsvarer ca 2 spiseskjeer.

FRI FOR

Produktet er ikke tilsatt vann, konsentrat, søtningsstoffer, smaksstoffer, hvete, gluten, soya, melkeprodukter eller sukker. Ikke GMOFORSIKTIGHETSREGLER

Langvarig inntak av aloe vera juice kan påvirke blodsukkeret, og diabetespasienter som bruker insulin må utvise forsiktighet da juicen kan minske kroppens behov for insulin. Derfor bør insulinavhengige diabetikere ikke innta aloe vera uten å ha rådført seg med lege.

Aloe vera produkter kan ved utvortes bruk i sjeldne tilfeller gi allergiske reaksjoner som eksem. Hvis slike reaksjoner oppstår, bør man redusere dosen eller stoppe å bruke aloe vera.
HISTORISK BRUK

Aloe vera, også skrevet Aloë vera, er en flerårig, sukkulent plante i aloëfamilien bestående av tykke, lansettformede og takkede blader som vokser i en rosett og med en inntil 90 cm høy blomsterstand. Planten vokser naturlig i tropisk klima og blomstrer om vinteren eller tidlig på våren.

 

Aloe vera har en lang historie som medisinplante. De første kjente opplysningene om den helbredende kraften til aloe vera sies å være på sumeriske leirtavler fra rundt 2200 år f.Kr. som ble gravd fram i oldtidsbyen Nippur. Henvisninger til bruk av aloe vera som medisin er også funnet i Papyrus Ebers, de gamle egyptiske papyrusrullene som er datert til ca. 1550 f.Kr. og som inneholder informasjon om rundt 700 magiske formler og remedier. I oldtidens Egypt var aloe vera kjent som udødelighetens plante, og en legende vil ha det til at aloe vera var Kleopatras hemmelige skjønnhetsmiddel.

I følge en annen legende, forsøkte den greske filosofen Aristoteles (384-322 f.Kr.) å overtale sin elev Aleksander den store (356-323 f.Kr.) til å gjøre krav på øygruppen Sokotra i Indiahavet rett øst for Afrikas horn. Dette var på grunn av forekomstene av aloe vera på disse øyene, for da kunne Aleksander den store ha god tilgang på aloe for å helbrede sårene til sine soldater og samtidig forhindre at hans fiender fikk tak i denne verdifulle helbredende planten. I oldtidens Hellas kjente man til aloens medisinske virkning, og Dioskorides (første århundre e. Kr.), som var lege i den romerske hæren til keiser Nero, omtalte planten i sitt medisinske skrift De Materia Medica, der han anbefaler aloe vera brukt utvortes på skader, hemoroider og verkesår, og ved hårtap. Romeren Plinius (23-79 e.Kr.) foreskrev urten for innvortes bruk som et avføringsmiddel.

Arabiske handelsmenn brakte aloe vera fra Spania til Asia omkring det 6. århundre. De introduserte urten for Indias tradisjonelle ayurvediske leger, som bruke den som et avførende og magestyrkende middel, som et middel mot innvollsorm, og til å behandle menstruasjonsplager og hudproblemer. I kinesisk medisin er aloe vera blitt brukt ved hodepine, svimmelhet, forstoppelse, barnekramper og kikhoste, men det var viktig at den aldri ble gitt til gravide kvinner.

Aloe vera fant sin vei inn i europeisk urtemedisin på 900-tallet. Man kjente da til både den sårhelende og avførende virkningen til urten. Gelen ble påført utvortes for å helbrede sår og for å gi en frisk hud, og innvortes foreskrev urteleger aloe vera ved mageplager, søvnløshet, hemorider, hodepine, munnsykdommer og nyresykdommer. Aloe vera lateks (bitter aloe) ble foreskrevet ved forstoppelse.


Opphavsland: New Zealand

Økologisk Sertifisering GB-ORG-05


 


 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Vegan, Laktosefri, Sukkerfri, Allergifritt, Glutenfritt
Ingredienser 99,7% Aloe Vera, Konserveringsmiddel: Sitronsyre, kaliumsorbat, natriumbenzoat.
Nettovekt 500 ml
Produsert i land India
Best før dato 1. mar. 2022